پیج اینستاگرام سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی
لوگو کلینیک سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی
دسته جراحی‌ها

نحوه ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل و خطرات آن

آخرین بروزرسانی: 14 شهریور 1403
نحوه ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل و خطرات آن
فهرست عناوین

عوامل زیادی می‌توانند باعث تغییر نتایج رینوپلاستی بینی شوند! گاهی این تغییرات چنان شدید هستند، که فرد باید با انجام عمل بینی ترمیمی، نقص‌های ناشی از جراحی اولیه را برطرف کند. ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل، یکی از اهداف انجام جراحی بینی اصلاحی است. عدم رعایت مراقبت‌های بعد از عمل یا مهارت ناکافی پزشک، می‌توانند عامل تغییر در وضعیت حفره‌های بینی بعد از رینوپلاستی باشند؛ برای مثال، اگر چسب زدن به بینی به شکل اصولی انجام نگیرد، ممکن است ظاهر و نوک آن را به طور کامل بر هم بزند.

عدم تقارن بینی، بزرگی یا کوچکی بیش از حد سوراخ‌ها و تغییر شکل آن‌ها، از جمله مواردی هستند که نیاز به ترمیم حفره‌های بینی را ضروری می‌سازند. برای ترمیم کردن سوراخ‌های بینی، می‌توان از روش‌های جراحی و غیرجراحی استفاده نمود. بسته به میزان اصلاحات مورد نیاز برای حفره‌های بینی، زیباجو باید تحت رینوپلاستی باز یا جراحی بسته بینی قرار گیرد. همچنین، اگر مشکلات ظاهری سوراخ‌ها چندان شدید نباشند، می‌توان از روش‌های غیرجراحی مانند تزریق بوتاکس به بینی یا انواع فیلر کمک گرفت. در ادامه این مطلب، توضیحات بیشتری درباره نحوه اصلاح سوراخ‌های بینی بعد از جراحی ارائه خواهیم داد.Rhinoplasty: risks, complications & revision surgery | Top Doctors

روش ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل

در حالت کلی، نامتقارن بودن سوراخ‌های بینی بعد از رینوپلاستی، یکی از عوارضی است که تقریبا در همه افراد دیده می‌شود؛ این حالت کاملا طبیعی است. در واقع، انتظار تقارن کامل حفره‌های بینی بعد از رینوپلاستی، غیرواقعی خواهد بود. اما گاهی شدت نامتقارن بودن حفره‌های بینی چنان زیاد است، که ظاهر آن را تحت تاثیر قرار داده و باعث نارضایتی از نتیجه جراحی می‌گردد. در چنین مواردی، با کمک تکنیک‌های رینوپلاستی مایع یا عمل بینی بدون جراحی، می‌توان کانتور سوراخ‌های بینی و تقارن آن‌ها را بهبود بخشید. البته این تکنیک نتیجه دائمی نداشته و باید در بازه‌های زمانی مشخص، نتیجه آن ترمیم گردد.Nostrils Uneven After Rhinoplasty

در صورتی که اندازه سوراخ‌های بینی، اختلاف زیادی با یکدیگر داشته باشند و تقارن آن‌ها کاملا بر هم خورده باشد، متخصص جراحی زیبایی، انجام جراحی ترمیم سوراخ بینی را به فرد پیشنهاد می‌دهد. چالش‌های جراحی بینی ثانویه، نسبت به عمل بینی قبلی بیشتر خواهند بود؛ از این رو، مهارت و تجربه پزشک جراح در زمینه عمل رینوپلاستی مجدد باید بسیار زیاد باشد.

ترمیم سوراخ بینی به روش باز

در رینوپلاستی باز برای ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل، پزشک جراح یک برش سراسری در ناحیه کلوملا و پره‌های بینی ایجاد می‌کند. در حین جراحی باید وضعیت نوک بینی اصلاح شده و اندازه و شکل حفره‌های بینی متقارن گردند.

ممکن است نوک بینی برای استحکام بیشتر، به غضروف اضافی نیاز داشته باشد؛ این مساله در مورد جراحی بینی گوشتی رایج‌تر است. در چنین مواردی، پزشک جراح با کمک پیوند غضروف اضافی از سپتوم بینی یا غضروف گوش، استحکام نوک بینی را افزایش داده و مشکلات حفره‌های بینی را برطرف می‌سازد. در نهایت، پوست بینی به محل اصلی خود بازگشته و پس از تنظیم اندازه حفره‌ها، در جای صحیح بخیه زده می‌شود.

ترمیم سوراخ بینی به روش بسته

در صورتی که ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل، نیاز به جراحی تهاجمی نداشته باشد، پزشک جراح از تکنیک جراحی بینی بسته کمک می‌گیرد. در این روش، برش‌های مورد نیاز در داخل بینی ایجاد می‌گردند. در طول جراحی نیز پزشک با کمک ابزار مخصوص، مواردی مانند انحراف نوک بینی و عدم تقارن حفره‌ها را برطرف کرده و برش‌های جراحی را بخیه می‌زند.

دقت کنید که ترمیم سوراخ بینی عمل شده با روش بسته، بسیار کم تهاجمی‌تر از عمل بینی باز است؛ اما تشخیص اینکه آیا شما کاندید مناسبی برای جراحی بینی بسته هستید یا خیر، به میزان آسیب‌ها، شدت عوارض جراحی بینی اولیه و تشخیص پزشک متخصص، بستگی خواهد داشت.

هزینه ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل

بسته به اینکه ترمیم سوراخ بینی عمل شده، با جراحی بینی باز یا بسته انجام گیرد، هزینه آن متفاوت خواهد بود! همچنین برای افرادی که قصد دارند از تکنیک‌های بدون جراحی برای متقارن کردن حفره‌های بینی کمک بگیرند، هزینه ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل رینوپلاستی کمتر است.

از آنجا که جراحی ترمیم حفره‌های بینی، از نوع رینوپلاستی ترمیمی به حساب می‌آید، بنابراین هزینه آن نسبت به جراحی بینی اولیه بیشتر است؛ ضمن اینکه اگر جراح برای ترمیم نوک و حفره‌های بینی، از تکنیک‌های پیچیده‌تر مانند پیوند غضروف کمک بگیرد، هزینه ترمیم سوراخ بینی بعد از جراحی بیشتر خواهد بود!

هزینه عمل ترمیمی بینی

به طور کلی، هزینه عمل ترمیمی بینی از ۵۰ تا ۷۰ میلیون متغیر است (شهریور 1403). در واقع، با توجه به استخوانی یا گوشتی بودن بینی و همچنین بر اساس شدت آسیب‌های آن، هزینه نهایی تعیین می‌گردد. البته اگر هدف اصلی تنها اصلاح وضعیت حفره‌های بینی باشد، ممکن است هزینه جراحی کمتر محاسبه شود. در هر حال، بهتر است در جلسه مشاوره با پزشک جراح، درباره هزینه اصلی عمل سوال کنید.

عوارض جراحی ترمیم سوراخ بینی عمل شده چیست؟

اگر برای ترمیم سوراخ‌های بینی بعد از جراحی اولیه، از رنوپلاستی باز یا بسته استفاده شود، عوارض زیر اجتناب ناپذیر هستند:

شدت هر یک از این عوارض، بسته به میزان تهاجم جراحی متفاوت خواهد بود؛ همچنین با توجه به روند جراحی، میزان مهارت پزشک و نحوه اجرای مراقبت‌های بعد از جراحی ترمیمی سوراخ‌های بینی، ممکن است عوارض جدی‌تری مانند موارد زیر نیز به وجود آیند:

  • خونریزی عفونت در محل جراحی
  • بسته شدن حفره بینی و ایجاد مشکل تنفسی
  • آسیب عصبی
  • اسکار شدید در محل برش
  • نامتقارن شدن حفره‌های بینی

بهترین جراح زیبایی برای ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل

یک پزشک جراح زبردست و ماهر، می‌تواند شدت آسیب به بینی و حفره‌های آن را بررسی کرده و نیاز زیباجو به جراحی را تایید یا رد کند. بنابراین گام اصلی در ترمیم سوراخ بینی بعد از عمل، انتخاب بهترین جراح زیبایی بینی است، که برای این کار می‌توانید از سامانه تماس با پزشکان زیبایی کمک بگیرید. در این سامانه، امکان برقراری ارتباط با بهترین جراحان زیبایی بینی تهران فراهم شده است. از طریق این سامانه، شما می‌توانید پس از بررسی رزومه هر جراح و نتایج جراحی‌های قبلی وی، بهترین پزشک را برای خود انتخاب نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات آموزشی مرتبط با این دسته