ورم بینی استخوانی بعد از عمل چقدر طول میکشد؟
ورم و کبودی بینی و صورت، از رایجترین عوارض بینی استخوانی است، که با توجه به تغییر در اندازه و شکل استخوان و غضروف بینی،
بینی استخوانی، از رایجترین انواع بینی است. برخی نشانهها، نظیر وجود قوز بینی یا بیشتر بودن اسکلت استخوانی نسبت به پوست و چربی و ساختار قویتر و بزرگتر غضروف، برای شناسایی بینی استخوانی وجود دارد. با توجه به تفاوتهای مهم این نوع بینی با بینی گوشتی، عمل بینی استخوانی نیز ویژگیها و شرایط خاص خود را دارد.
جراحی بینی استخوانی، با اهدافی نظیر اصلاح انحراف تیغه بینی، رفع قوز بینی، ایجاد تقارن سوراخ های بینی و.. به دو شیوه جراحی باز و جراحی بسته انجام میشود. از رینوپلاستی بینی استخوانی، برای ایجاد مدلهای مختلف بینی طبیعی، نیمه فانتزی، فانتزی و… استفاده میشود. در ادامه تمام نکات مربوط به این عمل، ازجمله دلایل، چگونگی، مزایا، هزینه و… را بررسی میکنیم.
پزشک جراح پس از جراحی بینی، از یک داروی بی حسی با اثری طولانی استفاده میکند. این موضوع کمک میکند تا درد شدتی متوسط یا کم داشته باشد. درد ناشی از جراحی بینی استخوانی، پس از چند روز برطرف خواهد شد.
گاهی به دلیل واکنش بدن به انجام جراحی بینی، میزان تورم در یک طرف صورت بیشتر است. در نتیجه بینی نامتقارن به نظر میرسد. نگران این موضوع نباشید؛ چون پس از چند روز، با کاهش تورم ناشی از درمان نامتقارن بدن، تقارن در صورت حاصل میگردد.
رینوپلاستی اصطلاح لاتینی است، که برای جراحی بینی به کار برده میشود. بنابراین این جراحیها تفاوتی با یکدیگر ندارند و به اصلاح وضعیت ظاهری بینی میپردازند.
حداقل 20.000.000 تومان
میانگین 2 هفته
بعد هفته 2
1 عمل جراحی
دکتر وحیده درتاج
دکتر درتاج به بیان بیماران خود یکی از بهترین جراحان بینی تهران در انجام عمل بینی طبیعی هستند و با بیش از 20 سال تجربه عمل زیبایی بینی، انتخابی عالی برای زیباجویانی هستند که به دنبال ظاهری طبیعی پس از عمل زیبایی بینی هستند.
پیشنهاد میکنیم که حتما قبل از انجام جراحی بینی استخوانی، ویدیو روبرو را مشاهده کنید. نتیجه عمل زیبایی برای دماغ استخوانی، توسط زیباجو که در ویدیو مشاهده میکنید. این ویدیو به شکل کامل، تاثیرات این عمل بر روی ظاهر و همچنین اعتماد بنفس افراد را پس از عمل نشان میدهد. از اصلاح قوز بینی تا ایجاد هماهنگی بیشتر با دیگر اجزای صورت، نتیجهای طبیعی و زیبا که بازتابی از هنر و تخصص جراح است.
شما همراهان عزیز سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی ایران، میتوانید با پر کردن فرم زیر، و ارسال مشخصات تماس، مشاوره رایگان انجام عمل زیبایی استخوانی بینی را دریافت نمایید!
پر کردن دکتر و عمل مدنظر اختیاری میباشد
تشخیص نوع بینی (گوشتی یا استخوانی) از طریق روشهای مختلفی، مانند معاینه فیزیکی و تجزیه و تحلیل عکس، اولین قدم اساسی در جراحی زیبایی بینی است. پوست بینیهای استخوانی به دلیل ظرافت و نازکی، پس از اعمال تغییرات و اصلاحات ساختاری، بهراحتی بر روی فرم جدید بینی گسترش مییابد. این ویژگی بارز، دستیابی به مدل دلخواه و ایدهآل بینی را برای افراد آسانتر میکند و جراح را در خلق نتایج مطلوبتر و رضایتبخشتر یاری میرساند.
بنابراین اگر هنگام ایستادن مقابل آینه، برآمدگی استخوان روی بینی زیبایی چهره شما را، تحتتاثیر قرار داده است یا احساس میکنید؛ به دلیل بافت استخوانی بزرگ، بینی شما نسبت به دیگر اعضای صورتتان نامتقارن و ناهماهنگ، به نظر میرسد؛ میتوانید برای جراحی بینی استخوانی اقدام نمایید. از طریق این جراحی، شما خواهید توانست هارمونی و تقارن بهتر بین بینی، با سایر اعضای چهره ایجاد نمایید.
از طرفی اگر شکل نامتقارن بینی، باعث مشکلات تنفسی، سینوزیت، تشدید آلرژی و… شده، با انجام این عمل خواهید توانست؛ علاوه بر زیبایی صورت، به بهبود سلامت خود نیز کمک کنید. این مقاله با هدف آگاهی بخشی در مورد جراحی بینی استخوانی نگارش شده است و سعی شده تا تمام نکات جذاب و کلیدی در مورد این نوع رینوپلاستی برای شما آورده شود پس با ما همراه باشید.
جراحی بینی استخوانی، از انواع عمل بینی به حساب میآید، که نتیجه آن به مهارت پزشک بستگی دارد. بهطور کلی، ساختار بینی هر فرد در یکی از گروههای استخوانی یا گوشتی قرار میگیرد. البته حالتهایی نیز به صورت بینابین وجود دارد. با این حال، معمولا ساختار بینی هر فرد، به یکی از این دو حالت متمایل میشود. تفاوت بینی استخوانی و بینی گوشتی، به نازکی یا ضخیم بودن پوست بینی مربوط میگردد. در ساختار بینی استخوانی، ضخامت پوست بهطور قابل توجهی از بینی گوشتی کمتر است.
در عمل رینوپلاستی، استخوان، غضروف و پوست بینی به صورت همزمان تغییر میکنند. با توجه به نازک بودن پوست بینی استخوانی، انجام جراحی بر روی این نوع بینی، سادهتر از جراحی بینی گوشتی خواهد بود. البته منظور از ساده بودن، کمتر بودن چالشهای جراحی رینوپلاستی است. ممکن است بتوان علت این مساله را، به فرمدهی سادهتر و شکلپذیری بهتر بینی استخوانی مربوط دانست.
بینی استخوانی دارای ویژگیهای زیر است:
رینوپلاستی نوعی جراحی پلاستیک بینی است، که به شما امکان میدهد ظاهر بینی خود را، به روشهای مختلفی تغییر دهید. بسیاری از افراد دارای بینی استخوانی، نسبت به اندازه یا شکل بینی خود آگاه هستند و میخواهند آن را تغییر دهند. جراحی بینی استخوانی، این فرصت را به شما میدهد. در زیر، دلایل اصلی برای انجام رینوپلاستی بینی استخوانی آورده شده است:
یکی از مهم ترین اهداف جراحی بینی استخوانی، برطرف کردن نقصهای ظاهری بینی است. در عمل بینی استخوانی، مواردی مانند قوز بینی یا افتادگی نوک بینی اصلاح میشود. بینی بسیاری از افراد، مخصوصا مردان، اصطلاحا «بینی عقابی» نامیده میشود. برای اصلاح ساختار بینی در اینگونه افراد باید از عمل رینوپلاستی بینی استخوانی استفاده کرد. در این نوع جراحی، ممکن است آقایان برای اصلاح ساختار بینی خود، از روش عمل بینی مردانه استفاده کنند. به این معنا که پزشک جراح، با کمترین میزان تغییر در ساختار بینی، شکل آن را اصلاح نماید.
مساله دیگری که میتواند انجام جراحی بینی استخوانی را ضروری سازد؛ وجود نقصهای عملکردی در بینی است. بسیاری از افراد به دلایل مختلف، از جمله ناهنجاریهای مادرزادی، پولیپ بینی یا شکستگیهای ناشی از ضربه و تصادفات، دچار اختلالات تنفسی میشوند. این مساله میتواند در طولانیمدت، بر کیفیت زندگی افراد اثر بگذارد. به این ترتیب، انجام عمل رینوپلاستی بینی استخوانی، برای اینگونه افراد ضرورت پیدا خواهد کرد.
ممکن است سوراخهای بینی افراد خیلی پهن، خیلی کوچک یا خیلی بزرگ باشند. حتی گاهی سوراخهای بینی بیشازحد به سمت بالا متمایل هستند. افرادی که اینگونه نقصهای ظاهری را در بینی خود مشاهده میکنند؛ میتوانند برای انجام جراحی بینی استخوانی خود اقدام کنند.
بسیاری از افراد از فرم بینی استخوانی خود ناراضی هستند؛ به این دلیل که احساس میکنند؛ بینی آنها بیشازحد پهن یا باریک است و یا اینکه شکل نوک بینی خود را، دوست ندارند. در هر صورت، جراحی بینی استخوانی میتواند، تغییرات چشمگیری برای شکل بینی شما به همراه داشته باشد.
هنگام انجام جراحی تغییر شکل بینی، داشتن انتظارات واقعبینانه مهم است. جراحان ماهر بینی، مانند دکتر حسینی و دکتر یزدانی میتوانند، ظاهر بینی شما را به طور قابل توجهی تغییر دهند؛ اما فراموش نکنید همچنان باید، بر اساس نوع بینی تغییرات را انجام دهند؛ بنابراین باید انتظارات واقعبینانه داشته باشید. البته جای نگران نیست؛ چون در بیشتر موارد پزشکان متخصص و مجرب میتوانند، نتایج عمل بینی استخوانی را متناسب با سلیقه بیمار، تغییر دهند.
انتخاب تکنیک مناسب برای رینوپلاستی به سلیقه افراد بستگی دارد. برخی افراد فقط به دنبال ایجاد تغییرات به شکل طبیعی و نرمال، روی بینی و صورت خود هستند و برخی دیگر نیز، فراتر رفته و میخواهند تغییرات چشمگیری، روی بینی خود داشته باشند. جراحی بینی گوشتی و استخوانی میتواند، به شما کمک کند تا به فرم و مدل دلخواه دست پیدا کنید (بهترین مدل عمل بینی استخوانی را مطالعه نمایید)؛ اما آنچه که مهم است این است، که قبل از انتخاب هر تکنیکی باید به نوع بینی و تناسب آن، با سایر اجزای صورت خود نیز توجه نمایید.
بینی استخوانی نسبت به بینی گوشتی، برای انجام اصلاحات و تغییرات چشمگیر مناسبتر است؛ زیرا این بینی غضروفهای محکمی دارد، که بهراحتی به فرم دلخواه درمیآیند و کمتر، نیاز به حذف یا پیوند غضروفی خواهد بود. از طرفی، بهخاطر ظرافت و نازکی پوست بینی، رینوپلاستی بینی استخوانی با چالش کمتری مواجه خواهد بود؛ بنابراین افرادی که دارای بینی استخوانی هستند؛ بهتر میتوانند فرم بینی خود را به شکل عروسکی یا فانتزی تغییر دهند.
در این مدل بینی، روی تیغه بینی قوسی ایجاد میشود؛ طوری که نوک بینی کمی سر بالا به نظر برسد. به دلیل وجود غضروفهای محکم در قسمت نوک بینی استخوانی، تغییر شکل نوک و سوراخهای بینی راحتتر انجام خواهد شد. اگر به دنبال تغییرات کمتر هستید؛ عمل بینی نیمه فانتزی و طبیعی نیز، با جراحی بینی استخوانی نتایج عالی و موفقیتآمیزی خواهد داشت.
به طور کلی، انجام هرگونه عمل زیبایی بینی، میتواند به تناسب اجزای چهره کمک کند. رفع مشکلات ظاهری بینی، نقش مهمی در افزایش اعتمادبهنفس افراد خواهد داشت. از مزایای جراحی بینی استخوانی، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
هر فردی که بینی استخوانی داشته باشد؛ میتواند برای عمل رینوپلاستی بینی استخوانی اقدام کند. با این حال، وجود برخی نقصها، انجام جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی را، الزامی میکند. از جمله افرادی که به عمل بینی استخوانی نیاز دارند؛ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
درمان هر یک از ناهنجاریهای بینی، از طریق انجام رینوپلاستی بینی استخوانی، شرایط خاص خود را دارد؛ برای مثال لازم است سن فرد به حدی برسد، که رشد بینی کامل شده باشد. از سوی دیگر، شخصی میتواند برای عمل رینوپلاستی اقدام کند، که از شرایط جسمانی خوبی برخوردار باشد. همچنین افراد سیگاری، بههیچعنوان نمیتوانند برای عمل رینوپلاستی اقدام کنند؛ مگر آنکه به مدت طولانی قبل از جراحی رینوپلاستی، کشیدن سیگار را ترک نمایند.
اولین گام برای اقدام جهت انجام جراحی بینی استخوانی، مشاوره با یک پزشک مجرب و معتبر است. جراحی بینی استخوانی را، یک متخصص جراحی زیبایی یا متخصص گوش و حلق و بینی، می تواند انجام دهد. بنابراین لازم است قبل از اقدام برای جراحی، به دنبال انتخاب بهترین و معتبرترین جراحان باشید.
پس از انتخاب جراح مورد نظر خود، طی یک جلسه مشاوره، خواسته خود را با او در میان بگذارید. در جلسه مشاوره، پزشک پس از بررسی ساختار صورت بیمار و انجام معاینات فیزیکی اولیه، اطلاعات کافی را در اختیار بیمار قرار میدهد. ممکن است لازم باشد؛ از طریق انجام تصویربرداریهای تخصصی، ساختار استخوانی صورت، به شکلی دقیقتر مورد بررسی قرار گیرد. فرد متقاضی جراحی بینی استخوانی، در جلسه مشاوره، کلیه انتظارات خود را به پزشک اعلام میکند؛ برای مثال، خواسته بیمار درباره هدف از عمل بینی، باید در جلسه مشاوره مورد بحث قرار گیرد. معمولا خواسته افراد درباره نتیجه عمل، در یکی از گروههای زیر قرار خواهد گرفت:
در صورتی که پزشک و بیمار، برای انجام جراحی بینی استخوانی به توافق برسند؛ پزشک جراح، انجام آزمایشهایی را برای بیمار تجویز خواهد کرد. انجام انواع آزمایشهای بالینی کمک میکند، تا پزشک وضعیت سلامت عمومی شخص را بررسی نماید. لازم است در جلسه مشاوره، هرگونه سابقه پزشکی یا مصرف داروهای خاص را، به پزشک خود اطلاع دهید.
جراحی بینی استخوانی نیز، مانند جراحی بینی گوشتی با دو روش «جراحی بینی باز» و «جراحی بینی بسته» قابل انجام است. در زیر به ارائه توضیح بیشتری درباره این روشها میپردازیم:
همانطور که گفته شد، انتخاب روش جراحی بسته به میزان اصلاحات و تشخیص پزشک است. در جراحی بسته پزشک میدان دید محدودتری دارد، بنابراین نمیتواند تغییرات وسیع در آناتومی بینی ایجاد کند. بنابراین اگر به دنبال اصلاح جزئی مانند عدم تقارن سوراخهای یا اصلاح برجستگیهای کوچک روی تیغه بینی هستید، این میتواند برای شما یک گزینه خوب و امن باشد.
در مورد عملهای گسترده مانند درمان انحراف شدید تیغه بینی جراحی به روش باز گزینه بهتری خواهد بود. اگرچه دوران نقاهت و بهبودی جراحی بینی باز نسبت به بسته طولانیتر است، اما نتایج زیبایی و درمانی آن نیز چشمگیرتر است. در مواردی که پولیپ بینی و وجود شاخکهای اضافی منجر به تنفس سختتر بیمار شده، عمل رینوپلاستی بینی استخوانی باز گزینه درمانی بهتری ارائه میدهد.
بعضی از افراد کاندید عمل بینی استخوانی کلینیک جراحی بینی تهران میپرسند: «آیا میتوان از روشهایی مانند تزریق فیلر بینی استخوانی یا عمل بینی استخوانی با لیزر برای اصلاح بینی استخوانی استفاده کرد؟». در جواب این سوال باید گفت: «ساختار بینی شما از استخوان، بافت و غضروف تشکیل شده است، که فقط از طریق جراحی قابل تغییر هستند. در برخی موارد، روشهای غیرجراحی ممکن است در تغییر شکل بینی کارآمد باشند، اما این روشها موقتی هستند.»
یکی از مهم ترین موارد موثر در انتخاب نحوه عمل بینی، نوع ساختار آن است. در جراحی بینی استخوانی، از هر یک از روش های جراحی بینی باز یا جراحی بینی بسته، میتوان استفاده نمود. تشخیص بهترین روش جراحی، به نظر پزشک معالج بستگی دارد؛ البته مواردی مانند شرایط بیمار و ویژگیهای صورت شخص نیز، بر این موضوع تاثیرگذار است. در ادامه به توضیح نحوه عمل رینوپلاستی بینی استخوانی، میپردازیم.
جراحی بینی استخوانی یک عمل سرپایی است؛ بهطوری که فرد در روز جراحی میتواند به منزل بازگردد. نوع بیهوشی بر اساس شرایط بیمار و نظر پزشک انتخاب میشود. جراحی بینی استخوانی را میتوان با بیهوشی عمومی یا بیحسی موضعی انجام داد. در روش بیهوشی عمومی، فرد بهطور کامل به خواب میرود؛ در حالی که در عمل بینی با بیحسی موضعی، تنها ناحیه بینی بیحس خواهد شد. در روش دیگری نیز، بیمار از طریق تزریق مواد آرامبخش داخل وریدی، در حالت خواب و بیدار قرار میگیرد. این روش عمدتا در یک بیمارستان یا کلینیک مجهز انجام میشود.
جراحی بینی استخوانی، به روش رینوپلاستی بسته یا رینوپلاستی باز انجام میشود. بر همین اساس، برش جراحی بینی میتواند به ترتیب، در داخل حفرههای آن یا روی پایه بینی ایجاد گردد. در عمل بینی باز پس از ایجاد برش، پوست روی بینی که غضروف و استخوانها را میپوشاند، به سمت بالا برداشته میشود.
برای تغییر شکل یا اصلاح وضعیت بینی، لازم است غضروف و استخوانهای اضافی آن تراشیده شود. تغییرات ایجاد شده، باید به صورت ظریف و جزئی انجام گیرد، تا در نهایت بینی شکل جدیدی به خود بگیرد. در حین جراحی ممکن است جراح، سپتوم (تیغه برآمده وسط بینی) انحرافی را نیز اصلاح کند. میران تغییرات ایجاد شده در بینی، به نظر بیمار و مدل درخواستی وی بستگی دارد. در صورتی که هدف از عمل بینی، انجام جراحی بینی ترمیمی باشد؛ ساختار آن تغییر چندانی نخواهد کرد. بیشترین تغییر میتواند در جراحی بینی فانتزی و عروسکی، ایجاد گردد.
پس از ایجاد تغییرات مورد نیاز، پوست ناحیه بینی به جای خود بازمیگردد. محل برشهای ایجاد شده، باید به کمک بخیههای کوچک و ظریف، در جای خود ثابت شوند. پزشک جراح در حین بستن محل جراحی، میتواند حفرههای بینی را تنگتر یا گشادتر از حالت معمول در نظر بگیرد.
مدت زمان مورد نیاز برای انجام انواع عمل بینی، متفاوت است. همچنین، با توجه به ساختار بینی فرد و میزان تغییرات مورد نیاز آن، جراحی بینی استخوانی میتواند طولانیمدت یا کوتاه باشد. در هر حال، انجام رینوپلاستی بینی استخوانی، به طور میانگین بین یک تا سه ساعت طول میکشد. هرچه ناهنجاریهای موجود در ساختار بینی بیشتر باشد؛ مدت زمان بیشتری برای اصلاح آنها لازم است. همچنین بسته به اینکه هدف از انجام جراحی، عمل بینی طبیعی یا عمل بینی نیمه فانتزی باشد؛ مدت زمان جراحی متغیر خواهد بود.
در طول جراحی بینی استخوانی، پزشک از طریق تراش و حذف بافتهای اضافی، شکل جدید به بینی میدهد. پس از اتمام جراحی لازم است، از یک آتل پلاستیکی کوچک استفاده شود، تا شکل بینی حفظ گردد. استفاده از این آتلهای پلاستیکی به مدت یک تا دو هفته، میزان تورم را نیز کاهش خواهد داد. برای جذب خونریزی ناشی از جراحی و مخاط بینی، از گاز پنبهای در داخل بینی استفاده میشود. معمولا ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از جراحی، باید این گاز پنبهای در داخل بینی باقی بماند. جراح، راهنماییهای لازم را برای خارج کردن گاز پنبهای یاد شده به بیمار ارائه خواهد داد.
تورم و کبودی در اطراف بینی و چشمهای فرد، پس از جراحی بینی استخوانی، امری اجتنابناپذیر است. با این حال، اینگونه عوارض رینوپلاستی، معمولا چند هفته پس از جراحی برطرف خواهد شد. البته تورم ناشی از عمل بینی، عمدتا تا یک سال به صورت خفیف وجود دارد. ممکن است این تورم در هنگام صبح بیشتر گردد.
قبل از انجام هر جراحی، باید آمادگیهای لازم برای عمل ایجاد شود، تا حین جراحی و بعد از آن مشکلی پیش نیاید. به همین دلیل، قبل از بررسی چگونگی انجام عمل زیبایی بینی استخوانی، باید در مورد اقدامات اساسی قبل از عمل رینوپلاستی بینی استخوانی بیشتر بدانید. این اقدامات به شرح زیر هستند:
بخش مهمی از نتیجه جراحی بینی استخوانی، به مراقبتهای پس از عمل بستگی دارد. رعایت برخی نکات میتواند سرعت بهبودی افراد را افزایش دهد. از جمله مراقبتهای بعد از عمل بینی استخوانی، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
زمان نقاهت جراحی بینی ممکن است، تا یک سال طول بکشد. با این حال، افراد بین ۴ تا ۶ هفته پس از جراحی، از کبودی و تورم شدید آن نجات مییابند. از سه ماه پس از عمل بینی، مقدار کمی تورم همچنان باقی میماند. معمولا نتیجه نهایی حاصل از جراحی بینی استخوانی، پس از یک سال قابل مشاهده خواهد بود.
زخمهای حاصل از جراحی نیز عمدتا چند هفته پس از جراحی، بهبود پیدا میکنند. هرچه مراقبتهای بعد از عمل جراحی بینی استخوانی بیشتر باشد؛ دوران نقاهت آن کوتاهتر خواهد شد.
به محض خروج اسپلینت یا آتل داخل بینی، میتوان تا حدی متوجه تغییرات بینی شد. با این حال، نتایج اصلی معمولا زمانی قابل مشاهده هستند، که تورم بینی به صورت کامل از بین رفته باشد. ورم بعد از جراحی بینی استخوانی عموما تا یک سال، هرچند به صورت خفیف، وجود دارد. بنابراین اگر میخواهید، نتیجه نهایی عمل رینوپلاستی بینی استخوانی خود را مشاهده کنید؛ باید تا یک سال پس از جراحی صبور باشید.
هر نوع عمل جراحی، از جمله عملهای زیبایی صورت عوارضی را، در پی دارد. در جراحی بینی استخوانی نیز، برخی عوارض اجتنابناپذیر هستند؛ برای مثال، تورم و کبودی پس از جراحی، امری طبیعی خواهد بود. معمولا کبودی ناشی از جراحی، چند هفته پس از آن از بین خواهد رفت. شدت تورم ناشی از عمل بینی نیز، پس از چند هفته کاهش پیدا کرده و تا حدود یک سال، وجود آن به صورت خفیف حس میشود. علاوه بر عوارض و خطرات رایج جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی، عوارض دیگری نیز وجود دارند، که برخی از آنها عبارتند از:
یکی از مهمترین نکاتی که باید به آن توجه کنید؛ انتخاب بهترین جراح بینی استخوانی است. هرچه تجربه، مهارت و ظرافت پزشک بیشتر باشد؛ میزان عوارض جراحی بینی استخوانی، به حداقل خواهد رسید.
پیش از این اشاره کردیم، که انجام جراحی بینی استخوانی عمدتا با هدف زیبایی انجام میگیرد. با این حال مواردی نیز وجود دارد، که در حین عمل رینوپلاستی بینی استخوانی، ناهنجاریها و مشکلات تنفسی فرد نیز درمان میشود.
لازم است بدانید که جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی، به دنبال اصلاح مشکلات ظاهری بینی خواهد بود. این در حالی است که جراحی سپتوپلاستی، با هدف ترمیم ساختار داخلی بینی و اصلاح مشکلات تنفسی بیمار، انجام میگیرد. هنگامی که فرد بخواهد، مشکلات عملکردی بینی خود را درمان کرده و درعینحال، ظاهر آن را بهبود ببخشد؛ جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی، بهطور همزمان با جراحی «سپتوپلاستی» انجام می گیرد.
با اینکه انجام جراحی بینی استخوانی، میتواند بسیاری از نواقص ظاهری و عملکردی بینی را رفع کند؛ اما انجام این جراحی برای برخی از افراد خطرناک است؛ برای مثال، بیمارانی که به انواع اختلالات، مانند «دیابت» یا «کمخونی شدید» مبتلا هستند؛ نمیتوانند داوطلب این جراحی باشند. همچنین، اگر بیمار به فشار خون بالا، یا بیماریهای قلب و عروق مبتلا باشد؛ نباید برای جراحی بینی استخوانی اقدام نماید.
افرادی که قصد انجام جراحی بینی استخوانی دارند؛ باید بهطور کامل شرایط خود را برای پزشک جراح شرح دهند. در بسیاری از موارد، با رعایت مراقبتهای اصولی و در نظر گرفتن شرایط ویژه، امکان جراحی برای اینگونه افراد نیز فراهم خواهد شد.
هزینه جراحی بینی استخوانی، به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. افراد میتوانند در جلسه مشاوره با پزشک، درباره قیمت عمل بینی استخوانی با جراح خود صحبت کنند. با این حال، موارد متعددی میتوانند در تخمین قیمت عمل بینی، تاثیرگذار باشند. برخی از مهمترین فاکتورهای موثر در هزینه عمل بینی استخوانی، عبارتند از:
برخی فاکتورهای جانبی دیگر نیز میتوانند، در تخمین هزینه عمل رینوپلاستی بینی استخوانی، تاثیرگذار باشند؛ برای مثال، شهرت پزشک جراح، شهر محل جراحی و موقعیت جغرافیایی کلینیک، سه عامل مهم در تغییر قیمت عمل بینی استخوانی خواهند بود.
برخی از افراد به دنبال انجام جراحی بینی ارزان هستند. لازم است به این نکته اشاره کنیم، که تبحر و مهارت پزشک در انجام جراحی، نقش بسزایی در نتیجه عمل خواهد داشت. از سوی دیگر، بخش مهمی از هزینه جراحی بینی، به تجهیزات کلینیک و مجهز بودن اتاق عمل بستگی خواهد داشت. بنابراین، مسلما ارزان بودن جراحی بینی میتواند، ناشی از کیفیت پایین خدمات کلینیک یا مهارت کم پزشک باشد. هر دوی این مسائل، نهتنها میتوانند عوارض جراحی بینی استخوانی را، به حداکثر برسانند؛ بلکه ممکن است فرد به انجام جراحی ثانویه نیاز پیدا کند.
جراحی بینی استخوانی، جراحی زیبایی صورت به حساب میآید. به همین دلیل، در مواردی که افراد این نوع عمل بینی را، با هدف زیبایی انجام میدهند؛ نمیتوانند هزینه آن را از بیمه دریافت کنند؛ اما گاهی هدف افراد از انجام عمل بینی، جراحی بینی ترمیمی یا جراحی بینی درمانی است. در چنین مواردی ممکن است، برخی شرکتهای بیمهگذار، بخشی از هزینههای مرتبط با جراحی بینی استخوانی را، به بیمار پرداخت کنند. به این ترتیب بهتر است، درباره نحوه پرداخت هزینه عمل بینی استخوانی توسط بیمه، با کارشناسان شرکت بیمهگذار خود صحبت کنید.
عمل بینی استخوانی باعث میشود، تا شما علاوهبر اصلاح ساختار بینی، مشکلات تنفسی مرتبط با آن را نیز درمان کنید. ایجاد تقارن در سوراخهای بینی، رفع قوز، اصلاح شکستگی، صاف کردن تیغه بینی، ایجاد تعادل بین بینی و سایر اجزای صورت، از مهمترین فواید انجام رینوپلاستی بینی استخوانی است. جراحی بینی استخوانی، به دو روش باز و بسته انجام میشود، که بسته به میزان تغییرات، پزشک هرکدام از این تکنیکها را ممکن است انتخاب نماید.
پس از عمل، دوران نقاهت ممکن است، چند هفته تا چند ماه طول بکشد؛ اما رسیدن به نتیجه نهایی حدود یک سال زمان نیاز دارد؛ البته به شرط آنکه جراحی توسط پزشکان ماهر و باتجربه انجام شود. نوبتدهی آنلاین کلینیک جراحی بینی تهران کمک میکند، تا شما بتوانید با پزشکان متخصص و مجرب در ارتباط باشید و یک جراحی عالی و موفقیتآمیز را تجربه نمایید.
برای زیبایی دست دست نکن! همین الان وارد صفحه متخصصین بشو و دکترت رو رزرو کن
جدیدترین مطالب مرتبط با عمل زیبایی دماغ استخوانی را مطالعه کنید
ورم و کبودی بینی و صورت، از رایجترین عوارض بینی استخوانی است، که با توجه به تغییر در اندازه و شکل استخوان و غضروف بینی،
افرادی که قصد دارند عمل زیبایی بینی انجام دهند، باید درباره عوارض احتمالی آن اطلاعات کافی داشته باشند! برای مثال، از رایجترین عوارض عمل بینی
مراقبت و محافظت از بینی استخوانی جراحی شده، به اندازه خود رینوپلاستی اهمیت دارد؛ زیرا مواردی مانند ضربه به بینی یا فشار اضافی بر روی
سامانه نوبت دهی جراحی بینی تهران، با فراهم کردن امکان نوبت دهی اساتید برتر جراحی بین و پزشکان بنام، اقدام به ارائه خدمات میکند. این کلینیک با تمرکز اصلی بر انواع عمل های بینی، من جمله عمل بینی فانتزی، نیمه فانتزی، فرانسوی، عروسکی و …، تا بحال توانسته در زیبایی قشر قابل توجهی از زیباجویان در سال های اخیر، نقش داشته باشد.
8 دیدگاه دربارهٔ «جراحی بینی استخوانی»
سلام دکتر، من بینی استخوانی بزرگی دارم و میخوام عمل کنم. میخواستم بدونم آیا عمل بینی بزرگ استخوانی سختتر و پیچیدهتر از عملهای دیگهست؟ و اینکه چه مدت طول میکشه تا نتیجه نهایی رو ببینم؟
سلام،
عمل بینی بزرگ استخوانی به دلیل ساختار قویتر و استخوانی که دارد، ممکن است نسبت به بینیهای گوشتی متفاوت باشد، اما پیچیدگی آن بسته به شرایط بینی و تکنیک جراحی میتواند متفاوت باشد. در چنین مواردی، هدف ما ایجاد تعادل و تناسب با دیگر اجزای صورت است. نتیجه نهایی معمولاً پس از ۶ ماه تا یک سال مشخص میشود، زیرا تورم در بینی استخوانی ممکن است دیرتر کاهش یابد.
معمولاً عمل بینی استخوانی چقدر طول میکشه؟ یعنی خود پروسه مدت زمان عمل بینی استخوانی چقدره؟
عمل بینی استخوانی معمولاً بین ۱.۵ تا ۳ ساعت طول میکشد، بسته به پیچیدگی جراحی و تغییراتی که قرار است انجام شود. اگر نیاز به اصلاحات بیشتری باشد، ممکن است زمان جراحی کمی طولانیتر شود. پس از عمل، شما به مدت کوتاهی در اتاق ریکاوری میمانید تا وضعیتتان پایدار شود.
سلام خدمت دکترین عزیز، ممنون بابت توضیحات کاملتون. جسارتا میشه بیشتر توضیح بدین که عمل بینی استخوانی درد داره؟ من نگران اینم درد عمل در حدی باشه که نتونم تحمل کنم! روشی هست که دردش رو کاهش داد؟
سلام وقت شما بخیر باشه.
کلیه انواع رینوپلاستی، که جراحی استخوانی هم از آن استثنا نیست، با بیهوشی عمومی انجام میشوند، و شما هیچ چیزی مطلقا در حین عمل احساس نخواهید کرد. اما بعد از عمل، ممکن است در ناحیه بینی و اطراف آن احساس ناراحتی یا درد داشته باشید؛ که معمولا با کمپرس سرد، و مسکن هایی که دکتر شما تجویز میکند، تا حد زیادی درد و تورم کنترل میشود. و هرگز اندازه ای نیست که توان تحملش را نداشته باشید.
سلام وقتتون بخیر باشه؛ ببخشید میشه بگین این عمل بینی استخوانی خیلی سخته؟ پیچیدگی زیادی داره؟ من میترسم این عمل رو انجام بدم.
سلام وقت بخیر؛ پیچیده و سخت بودن عمل برای دکتر، با سخت بودن اون برای شما متفاوت هست! این عمل میتواند پیچیده باشد، بخصوص زمانی که نیاز به اصلاحات زیادی در ساختار بینی باشد؛ ولی، با انتخاب جراح متخصص و با تجربه، درصد موفقیت و نتایج رضایتبخش افزایش مییابد. زمان بهبودی به طور متوسط چند هفته تا چند ماه طول میکشد تا نتایج نهایی قابل مشاهده باشد. رعایت دقیق توصیههای پزشک در دوره نقاهت برای کاهش عوارض و بهبود سریعتر ضروری است.