پیج اینستاگرام سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی
لوگو کلینیک سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی
دسته جراحی‌ها

تشخیص انواع بینی

آخرین بروزرسانی: 29 خرداد 1403
تشخیص انواع بینی
فهرست عناوین

اگر تصمیم به انجام جراحی زیبایی بینی دارید؛ باید به نوع بینی خود توجه کنید؛ چرا که تشخیص انواع بینی، نقش مهمی در انتخاب نوع جراحی دارد. در حالت کلی پزشکان رینوپلاستی، بینی را به دو دسته بینی استخوانی و گوشتی تقسیم می‌کنند. در واقع این دو دسته، عامل تعیین‌کننده در انتخاب فرم و مدل بینی هستند. بینی گوشتی، پوست ضخیمی دارد و در مقابل، بینی استخوانی دارای پوست نازک است. نازک بودن پوست در بینی استخوانی، باعث شده تا جزئیات ساختار بینی به خوبی قابل تشخیص و مشاهده باشد. ساختار غضروفی و استخوانی محکم بینی استخوانی، باعث شده تا بتوان به راحتی، تکنیک‌های مختلف جراحی زیبایی بینی را روی آن پیاده‌سازی نمود. در مقابل، بینی گوشتی دارای غضروف‌های ریز و ضعیف متعددی است که رسیدن به فرم دلخواه را کمی دچار مشکل می‌کند.

اما جای نگرانی نیست! اگر جراحی توسط پزشکان ماهر و مجرب، مانند دکتر حسینی و دکتر یزدانی انجام شود؛ شما می‌توانید، انواع بینی خود را به بهترین شکل و فرم، حالت دهید. این پزشکان به دلیل دانش، تجربه و تخصص بالای خود، درباره جزئیات بینی و چالش‌های پیش روی آن می‌دانند و به‌خوبی خواهند توانست، جزئیات جراحی را بر اساس نوع بیمه بیمار، طراحی و اجرا نمایند. از کجا بفهمیم بینی گوشتی داریم یا استخوانی؟ برای تشخیص نوع بینی، شما باید قبل از هر چیز، به جراح متخصص بینی مراجعه کنید تا پس از بررسی و معاینه فیزیکی، در مورد نوع بینی به شما اطلاعات کامل دهد. در این مقاله سعی شده، انواع مدل بینی برای شما شرح داده شود. پس اگر می‌خواهید بدانید چه عمل زیبایی، برای بینی شما مناسب است، با ادامه مقاله زیر همراه باشید. در این مقاله ما اطلاعات کاملی، در مورد انواع مدل بینی به شما خواهیم داد. پس تا انتهای مقاله با ما بمانید.

بررسی انواع نژاد بینی 

ما هنگام بررسی انواع بینی، سعی کردیم به صورت جزئی‌تر، انواع دماغ‌ها را مشخص کنیم. ویژگی‌های قومیتی و نژادی، نقش بسیار مهمی در شکل دادن چهره افراد دارند. افرادی که در یک منطقه خاص زندگی می‌کنند؛ خصوصیت‌های فیزیکی مشترکی دارند. مدل چشم‌ها، بینی و لب‌ها از مهمترین ملاک‌های تشخیص نژاد افراد است. در این بین، تشخیص نژاد از روی بینی، شاید کمی چالش برانگیزتر باشد.

بینی به عنوان عضو مرکزی صورت، در نژادها و فرهنگ‌های مختلف، دارای شکلی خاص است. ویژگی‌های قومیتی و نژادی افراد، در طول سالیان سال، از گذشته تا به امروز، از نسلی به نسل دیگر، انتقال پیدا کرده و روند تکاملی خود را طی نموده است تا به خوبی با شرایط اقلیمی موجود در منطقه، سازگار شود. به همین دلیل امروزه ما در بین نژادها و قومیت‌های مختلف، انواع متفاوتی از بینی را می‌بینیم. در ادامه به برخی از این موارد می‌پردازیم.Flesh and Bone Operations in the Nose

نوع بینی در نژاد آفریقایی

مردمان آفریقا نسبت به سایر اقوام، بینی‌های پهن و برجسته دارند. در این نوع نژاد، نوک بینی و ریشه بینی کوتاه است؛ اما پره‌های بینی، کمی به اطراف کشیده و گسترده شده‌اند؛ به گونه‌ای که بسیار پهن به نظر می‌رسند. بینی آفریقایی، اغلب با قاعده پهن و سوراخ‌های بینی باز شده، تعریف می‌شود. این مدل بینی، در جنوب کشور بسیار دیده می‌شود.

نوع بینی در نژاد آسیایی 

قاره آسیا با گستره وسیع جغرافیایی و همچنین تنوع بسیار زیاد نژادی و جمعیت بالا، یکی از متنوع‌ترین گونه‌های بینی را دارد. انواع بینی آسیایی، اغلب دارای پل بینی کوتاه و نوک گرد است. البته همان طور که پیش‌تر گفته شد، در اقوام مختلف آسیایی، بینی شکل‌های مختلفی دارد. انواع بینی در آسیای شرقی، معمولاً قاعده پهن دارند؛ اما پل بینی صاف است. این شکل از بینی، بیشتر در بین چینی‌ها، ژاپنی‌ها و کره‌ای‌ها دیده می‌شود. در مقابل، مردم جنوب شرق آسیا، تایلندی‌ها و فیلیپینی‌ها پل بینی کوتاه و سوراخ‌های بینی باریک‌تری دارند.

نوع بینی در نژاد اروپایی 

قاره اروپا نیز، با وجود اقوام مختلف و تاریخ کهن آن، در بر دارنده گونه های مختلفی از انواع بینی است و در میان کشورهای مختلف اروپایی نیز بینی شکل‌های متفاوتی دارد. به عنوان مثال، دو دسته کلی از بینی های مردم اروپا را در ادامه، ملاحظه می کنید:

  1. نوع بینی در اروپای شرقی؛ مردم این سرزمین، دارای پل بینی باریک و نوک آویزان و پیازی شکل هستند.
  2. بینی یونانی یا رومی؛ افراد دارای بینی یونانی، معمولا برجستگی و قوس تیغه بینی دارند و پشت بینی آنها، پرتر به نظر می‌رسد. قسمت بالایی بینی، بسیار نزدیک چشم‌هاست و نوک بینی، کمی به سمت بالا متمایل شده است.

نوع بینی ایرانی‌ها 

بعد از بررسی شکل ظاهری بینی مردم مناطق مختلف جهان، بهتر است که کمی نیز، درباره نوع بینی ایرانی ها صحبت کنیم. بینی ایرانی‌ها، نسبت به سایر نژادها و قوم‌ها، ویژگی‌های منحصر به فردی دارد. تنوع قومیتی در ایران، باعث شده تا شاهد انواع مختلف بینی باشیم. به طور معمول، قوز استخوانی و غضروفی برجسته، پل بینی پهن، نوک افتاده و پوست ضخیم، مهمترین ویژگی‌های بینی ایرانی‌ها می‌باشد.

تشخیص انواع بینی ایرانی‌ها 

اشکال مختلف بینی چیست؟ بررسی انواع شکل بینی

پیش از این مطالبی درباره گونه های مختلف بینی گفتیم؛ اما اگر می‌خواهید بدانید، چند نوع بینی داریم؛ باید در مورد انواع بینی بیشتر بدانید. در زیر توضیحاتی در مورد انواع بینی آورده شده است که دعوت می کنیم، آنها را بخوانید:

  • بینی رومی؛ بینی رومی با پل بینی برجسته و خمیده، مشخص می‌شود. این نوع بینی، اغلب در افراد ایتالیایی تبار دیده می شود. این بینی، دارای یک شیب تند روی تیغه بینی است که باعث بیرون زدگی بینی می‌شود.
  • بینی یونانی؛ این بینی بسیار صاف است؛ بدون اینکه هیچ نوع برجستگی یا ناهمواری، روی تیغه بینی باشد؛ اما بینی در قسمت انتهایی، باریک میشود. این شکل بینی، اغلب در افراد یونانی تبار دیده میشود.
  • بینی شاهین؛ بینی شاهین، از انواع شکل بینی است که با زاویه بسیار تیز، مشخص می‌شود. این مدل از بینی، به نظر میرسد که در انتها قلاب شده است. انواع فرم بینی شاهین، اغلب در بین ساکنین خاورمیانه دیده میشود.
  • بینی دکمه‌ای؛ بینی دکمه‌ای، از انواع بینی است که ظاهری کوچک و رو به بالا دارد. این مدل، «دماغ دکمه‌ای» نامیده می شود؛ زیرا نوک آن، شبیه یک دکمه است. این شکل از بینی، اغلب ظاهری زیبا و معصومانه را به رخ می‌کشد.
  • دماغ عقابی؛ بینی عقابی از دیگر انواع بینی‌ها است! بینی قلاب‌دار یا عقابی، به بینی‌ گفته میشود که دارای زاویه تیز، در لبه بینی است. این نوع بینی، اغلب در افراد یهودی دیده میشود. عمل بینی عقابی، کمک می‌کند تا به خوبی بتوان، این نوع مشکلات بینی را درمان کرد. عمل بینی عقابی زنانه، تاثیر بسیار زیادی در بهبود چهره بانوان خواهد داشت.
  • بینی صاف؛ بینی صاف، به بینی گفته میشود که در قسمت پل بینی، ویژگی زیبایی خاصی نداشته باشد. این نوع بینی، اغلب از ویژگی‌های افراد آفریقایی یا آسیایی است.
  • بینی پیازی؛ بینی پیازی، بینی بزرگ و گرد است. این شکل بینی، اغلب در افراد قفقازی دیده میشود.

مهمترین دسته بندی انواع فرم بینی

حال که با نژاد و انواع شکل بینی آشنا شدید؛ اینک درباره نوع دیگری از دسته بندی بینی ها، صحبت می کنیم که می توان گفت، مهمترین دسته بندی انواع فرم بینی نیز، به حساب می آید. باید بدانید که انواع بینی، به دو دسته اصلی بینی گوشتی و بینی استخوانی تقسیم بندی می‌شوند.What Are The Different Types of Noses?

خصوصیات بینی گوشتی

از کجا بفهمیم بینی گوشتی داریم؟ گفته شد که برای تشخیص بینی گوشتی و استخوانی، باید به پزشک مراجعه نمایید؛ اما می‌توانید بر اساس ویژگی‌های ظاهری بینی، نوع بینی گوشتی یا استخوانی خود را، تشخیص دهید. بینی‌های گوشتی، معمولاً به بینی‌های پهن و بزرگ گفته می‌شود؛ اما این تنها ویژگی این مدل از بینی نیست. در واقع مدل بینی گوشتی ویژگی‌های زیر را دارد:

  1. پوست بینی گوشتی ضخیم است؛ این به دلیل غدد چربی متعدد زیر پوست است.
  2. بینی گوشتی، معمولاً غضروف‌های ضعیف و ریز متعددی دارد، که در قسمت نوک و کناره‌های بینی تجمع پیدا کرده‌اند. تعدّد این غضروف‌های ضعیف، باعث شده تا بینی در قسمت نوک، دچار افتادگی شود.
  3. پوست بینی گوشتی، معمولاً مستعد آکنه و لکه می‌باشد.
  4. ساختار استخوانی بینی گوشتی، استحکام کمی دارد.
  5. بینی گوشتی، معمولاً حجیم و پهن به نظر می‌رسد.

نکته: به طور معمول بینی گوشتی مردانه، نسبت به زنانه پهن‌تر است و این به دلیل ویژگی‌های چهره مردانه آنها است. پس الزاما بینی گوشتی مردانه و بینی گوشتی زنانه به یک اندازه نخواهند بود و با هم تفاوت خواهند داشت.

خصوصیات بینی استخوانی 

بعد از آشنایی با ویژگی های کلی بینی گوشتی و شناخت دقیقتر آن، اینک بهتر است، با ویژگی ها و خصوصیات بینی استخوانی آشنا شویم. به طور معمول، بینی استخوانی دارای ویژگی‌های زیر است:

  1. استخوان‌ها و غضروف‌ها، در بینی استخوانی، مقاوم‌ و قوی‌تر هستند.
  2. افراد دارای بینی استخوانی، معمولاً در قسمت تیغه بینی، انحنا و قوز قابل توجهی دارند. این برجستگی‌های روی پل بینی، می‌تواند ارثی یا ناشی از شکستگی باشد.
  3. به طور معمول، پوست بینی استخوانی، نسبت به بینی گوشتی نازک‌تر است. به همین دلیل بعد از عمل، بهتر می‌توان آن را روی نواحی جراحی شده، همپوشانی کرد. پوست بینی استخوانی، برخلاف بینی گوشتی، غدد چربی کمتری دارد؛ از همین رو کمتر مستعد آکنه است.

خصوصیات نوع بینی استخوانی 

شما می‌توانید در سایت کلینیک جراحی زیبایی بینی تهران، نمونه های مختلفی از بینی گوشتی و استخوانی را به صورت عکس مشاهده نمایید. همچنین انواع فیلم و عکس‌ قبل و بعد عمل بینی استخوانی و گوشتی در سایت وجود دارد.

بررسی انواع بینی‌های گوشتی

همانطور که گفته شد، بینی گوشتی دارای پوست ضخیم است. این پوست ضخیم می‌تواند؛ ناشی از تعدد غدد چربی یا بافت‌های همبند باشد. در ادامه توضیحات جامعی در مورد انواع دماغ پهن و گوشتی داده شده است.

انواع بینی گوشتی

بینی گوشتی با پوست ضخیم و غدد چربی زیاد

غدد چربی زیر پوست بینی، باعث می شوند که بینی دارای منافذ باز باشد. افراد دارای این نوع از بینی، بیشتر مستعد مشکلات پوستی، مانند آکنه و جوش هستند. به همین دلیل، افراد دارای بینی گوشتی باید، مراقبت‌های بعد از عمل را به دقت دنبال کنند، تا نتایج جراحی دچار مشکل نشود.

بینی گوشتی با با بافت زیاد پوستی 

در این نوع بینی، غدد چربی بسیار کمتر است؛ اما ضخامت پوست بینی، به دلیل بافت‌های همبند زیر پوست می‌باشد، که باعث شده پوست بینی قرمز و براق‌تر به نظر برسد. برای کاهش ضخامت پوست و همپوشانی بهتر آن روی نواحی جراحی شده، پزشک ممکن است؛ بخشی از فضای مرده زیر پوست بینی را جدا کند. در این صورت، شکل بینی قلمی و طبیعی خواهد شد. شما برای بهبود ظاهر بینی گوشتی خود، می‌توانید به بهترین جراح بینی گوشتی در تهران، یعنی دکتر حسینی و دکتر یزدانی مراجعه کنید. عکس عمل بینی گوشتی و عکس بینی استخوانی بعد از عمل، در سایت ایشان آورده شده است.

بررسی انواع بینی استخوانی

همانطور که گفته شد، بینی‌های استخوانی معمولاً دارای برجستگی‌ها یا قوز روی تیغه بینی هستند. همین موضوع باعث شده تا بینی استخوانی، بر اساس میزان انحراف، برجستگی و انحنای پل بینی، دسته‌بندی شود. جراحی بینی استخوانی زنانه و مردانه، با هدف بهبود این مشکلات انجام می‌شود.

بررسی انواع بینی استخوانی

بینی استخوانی با پوست ضخیم

این نوع از بینی، در کنار ساختار غضروفی و استخوانی محکمی که دارد، پوست ضخیمی نیز دارد. ضخامت پوست در این نوع بینی‌ها، به دلیل وجود بافت‌های همبند زیر پوست بینی است. گاهی نیز ممکن است؛ غدد فعال چربی زیر پوست بینی، باعث ضخامت پوست و افتادگی نوک بینی شده باشند. کاهش ضخامت پوست، یکی از مهمترین اقداماتی است، که برای فرم‌دهی بهتر به این نوع بینی، انجام می‌شود.

اما از کجا بفهمیم پوست بینی ضخیم است؟ برای این منظور، باید به جراحان مجرب و متخصص مراجعه کنید تا ارزیابی‌های دقیق از پوست و سایر بخش‌های بینی شما به عمل آید. در این صورت، در مورد نوع بینی و پوست خود، اطلاعات دقیق‌تری کسب خواهید نمود و انواع عمل دماغ را، با دقت و آگاهی بیشتری انتخاب خواهید کرد.

نکته مهم: شما می‌توانید، همزمان با عمل بینی پهن استخوانی یا عمل بینی پهن و گوشتی، انواع عمل‌های زیبایی را نیز انجام دهید. جراحی چانه، جراحی پلک، سانترال لب، پروتز گونه و… از مهمترین جراحی‌هایی هستند، که باعث می‌شوند؛ علاوه بر بهبود ظاهر بینی، شکل کلی چهره شما نیز زیباتر شود.

عملهای زیبایی مناسب برای هر بینی

فرقی نمی‌کند که بینی استخوانی داشته باشید یا بینی گوشتی. شما می‌توانید، با انجام انواع عمل‌های زیبایی، مانند عمل بینی نیمه فانتزی، عمل بینی فانتزی و عمل بینی طبیعی، شکل بینی خود را مطابق با خواست و انتظارات خود تغییر دهید؛ اما برخی از عمل‌های زیبایی، ممکن است نتایج عالی و صددرصد برای بینی شما به همراه نداشته باشند. در ادامه، به بررسی چالش‌های عمل‌های جراحی، برای انواع مختلف بینی می پردازیم.

انواع جراحی بینی گوشتی

افرادی که دارای انواع بینی گوشتی و پهن هستند و از افتادگی نوک بینی رنج می‌برند، بهتر است عمل فانتزی یا عروسکی انجام ندهند. انجام این نوع جراحی زیبایی، با برش و حذف غضروف‌های اضافی و همچنین پیوند غضروف‌ها، جهت استحکام نوک و دیگر ساختارهای بینی همراه است. این امر وسعت و گستردگی جراحی را بیشتر خواهد کرد.

دیگر چالش پیش روی عمل بینی گوشتی پهن و بزرگ، همپوشانی پوست بینی بعد از جراحی است. پوست بینی گوشتی، بعد از عمل، به دلیل ضخامتی که دارد؛ برای قرارگیری صحیح در نواحی جراحی شده، ممکن است نیاز به برش داشته باشد. این نکته، احتمال وجود زخم و اسکار را در کناره‌های بینی، افزایش خواهد داد. مدل بینی نیمه فانتزی گوشتی و عمل بینی گوشتی پهن به شکل طبیعی، بهترین گزینه برای این دسته از افراد می‌باشد؛ اگرچه مدل عمل بینی گوشتی طبیعی و استاندارد بیشتر ترجیح داده می‌شود.

عمل بینی گوشتی طبیعی

بینی‌های گوشتی دارای پوست ضخیم‌تر و غضروف‌های نرم‌تر هستند، که این ویژگی‌ها می‌تواند جراحی را پیچیده‌تر کند. برای دستیابی به نتایج طبیعی و متناسب با چهره، عمل بینی گوشتی طبیعی یک راهکار مؤثر است. این روش جراحی با تقویت ساختارهای غضروفی و تنظیم پوست ضخیم بینی، به شما کمک می‌کند تا بدون نشانه‌های واضح جراحی، به بینی زیباتر و هماهنگ‌تری دست یابید.

انواع جراحی بینی استخوانی

انواع دماغ استخوانی را می‌توان به شکل فانتزی، نیمه فانتزی یا طبیعی تغییر داد. اگرچه گاهی انجام جراحی، نیاز به شکستن و جابجایی استخوان بینی دارد. جراحی بینی استخوانی که دارای پوست ضخیم و افتادگی نوک بینی باشد نیز، کمی چالش برانگیز خواهد بود؛ زیرا هدف هر نوع بینی گوشتی و استخوانی، باید اصلاح و ترمیم نوک بینی باشد و رسیدن به این هدف، در انواع عمل بینی استخوانی و گوشتی با پوست ضخیم، کمی دشوارتر انجام خواهد شد.

البته در نظر داشته باشید که انجام جراحی توسط پزشکان حاذق و مجرب، مانند دکتر حسینی و دکتر یزدانی باعث می‌شود تا عمل بینی استخوانی و گوشتی شما به بهترین شکل ممکن و مطابق با خواست و انتظاراتتان انجام شود.

عمل بینی طبیعی استخوانی

بینی‌های استخوانی به دلیل داشتن قوز یا برآمدگی در بخش میانی شناخته می‌شوند. این نوع بینی معمولاً دارای غضروف و استخوان محکم‌تری است. در صورتی که قصد دارید جراحی رینوپلاستی انجام دهید و به دنبال نتیجه‌ای طبیعی هستید، عمل بینی طبیعی استخوانی گزینه‌ای مناسب است. این جراحی با اصلاح ساختارهای استخوانی و غضروفی به شما کمک می‌کند تا ظاهر بینی خود را هموارتر و طبیعی‌تر کنید، در حالی که از تغییرات ظاهری غیرضروری جلوگیری می‌کند.

انحراف بینی

انحراف بینی (سپتوم یا تیغه بینی) می‌تواند منجر به مشکلات تنفسی و ایجاد ناهنجاری‌های ظاهری شود. تشخیص دقیق و صحیح انحراف بینی از طریق معاینات بالینی و تصویربرداری می‌تواند به تعیین روش درمان مناسب کمک کند. جراحی اصلاح انحراف بینی (سپتوپلاستی) می‌تواند به بهبود عملکرد تنفسی و همچنین بهبود ظاهر بینی کمک کند.

عمل انحراف بینی بدون زیبایی

برخی افراد ممکن است تنها نیاز به اصلاح انحراف سپتوم داشته باشند بدون اینکه تغییرات زیبایی در ظاهر بینی‌شان ایجاد شود. عمل انحراف بینی بدون زیبایی به این افراد کمک می‌کند تا مشکلات تنفسی خود را برطرف کنند، در حالی که ظاهر طبیعی بینی حفظ می‌شود. این جراحی بیشتر بر روی بهبود عملکرد بینی و تنفس تمرکز دارد و به تغییرات ظاهری نمی‌پردازد.

چه بینی‌هایی عمل نمی‌شوند؟

این یکی دیگر از نگرانی و سوالات افراد، در مورد جراحی رینوپلاستی است. در پاسخ به این سوال باید گفت که امروزه، به دلیل رشد روزافزون تکنولوژی در زمینه پزشکی، بسیاری از مشکلات مربوط به ساختار ناقص بینی، به راحتی قابل درمان هستند. با این وجود، مانند سایر جراحی‌ها، عمل رینوپلاستی نیز محدودیت‌هایی به همراه دارد و همه افراد نمی‌توانند؛ انواع جراحی بینی گوشتی استخوانی را انجام دهند. افراد با انواع بینی مختلف، زمانی می‌توانند برای جراحی زیبایی بینی اقدام کنند که شرایط سلامتی خوبی داشته باشند و از بیماری‌های خاص، مانند بیماری انعقاد خون رنج نبرند.

چه بینی‌هایی عمل نمی‌شوند؟

برخی انواع بینی، نمی‌توانند نتایج زیبایی مورد انتظار را، برای فرد به همراه داشته باشند؛ به عنوان مثال، افرادی که دارای بینی گوشتی پهن با غضروف‌های خیلی ضعیف هستند، نمی‌توانند مدل عمل بینی گوشتی به شکل فانتزی یا عروسکی را انتخاب کنند؛ زیرا احتمال افتادگی نوک بینی، جابجایی غضروف‌ها و ناهنجاری شکل بینی، بعد از جراحی وجود خواهد داشت. پزشکی که خود را متعهد و مسئول بداند؛ باید تمام چالش‌ها و مشکلات این نوع بینی‌ها را، از قبل برای بیماران بیان کند تا آنها بتوانند انتخاب درست و آگاهانه‌ای داشته باشند.

بینی یکی از بخش‌های مهم صورت است که

نقش مهمی، در ایجاد تناسب و تعادل سایر اجزای صورت دارد. انواع بینی، بر اساس ویژگی‌های قومیتی، متفاوت هستند. انواع حالت بینی نیز، متفاوت است. بینی دکمه‌ای، پیازی، یونانی، رومی، عقابی و قوز دار از مهمترین انواع دماغ‌ها هستند.

در حالت کلی، جراحان رینوپلاستی، انواع بینی ها را به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم بندی می‌کنند. بینی گوشتی، پوست ضخیم دارد و از غضروف‌های ریز و ضعیف متعددی تشکیل شده؛ در حالی که بینی استخوانی، دارای ساختار اسکلتی و غضروفی مستحکمی است. انواع جراحی بینی فانتزی، نیمه فانتزی و طبیعی را می‌توان، برای هر دو بینی استخوانی و گوشتی انجام داد. با این وجود، انجام عمل بینی فانتزی برای بینی گوشتی، به دلیل ضخامت پوست و احتمال افتادگی نوک بینی، توصیه نمی‌شود.

برای تشخیص نوع بینی و جراحی که مناسب با ساختار بینی شماست، باید به پزشکان حاذق و با تجربه مراجعه نمایید. دکتر حسینی و دکتر یزدانی از چهره‌های شناخته شده، در زمینه جراحی زیبایی بینی هستند. شما با مراجعه به ایشان می‌توانید، یک جراحی امن و موفقیت آمیز داشته باشید. تماس با ما در کلینیک جراحی بینی تهران، کمک می‌کند تا شما بتوانید راحت‌تر با این پزشکان در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات آموزشی مرتبط با این دسته