عمل بینی چیست؟

عمل بینی چیست؟ فیلم انواع روشهای جراحی بینی

جراحی بینی یکی از اعمال جراحی پلاستیک است که این روزها در بین خانم‌ها و آقایان در کشورهای مختلف رواج یافته است. روش‌های جراحی بینی متنوعی وجود دارد که نتایج متفاوتی را نیز در برخواهد داشت. معمولا زمانی که عمل‌های زیبایی را انجام می‌دهید، ممکن است با برخی از عوارض جانبی نظیر مشکلات تنفسی روبه‌رو شوید. به منظور آشنایی هرچه بهتر و دقیق‌تر با عمل زیبایی بینی در کلینیک جراحی زیبایی تهران سعی خواهد شد تا به طور کامل با آنچه پیش، هنگام و بعد از جراحی بینی اتفاق می‌افتد، شرح داده شود.

جراحی بینی باز

چه کسانی سراغ جراحی زیبایی بینی می‌روند؟

ابتدا به این موضوع خواهیم پرداخت که چه کسانی به سراغ جراحی زیبایی بینی می‌روند. افراد مختلف می‌توانند دلایل مختلف و متفاوتی را برای این کار داشته باشند. داشتن بیماری‌هایی از جمله انحراف داخلی تیغه بینی، بزرگ‌بودن بیش از حد بینی، بسته بودن راه‌هوایی بینی و یا شکسته‌شدن بینی در اثر تصادف، درگیری و… می‌توانند از جمله مهم‌ترین دلایلی باشند که فرد را مجبور به انجام جراحی بینی نمایند.

چه افرادی باید بینی خود را عمل کنند؟

افرادی که دارای یک و یا چند مورد از مشکلات زیر هستند، لازم است تا بینی خود را عمل کنند. افراد دیگر می‌توانند این کار را انجام ندهند و یا صرفا دلایل مربوط به زیبایی را برای عمل‌کردن بینی خود داشته باشند.

  • عدم قرینه بودن سوراخ‌های بینی
  • بزرگ بودن بیش از اندازه سوراخ‌های بینی
  • افتادگی در قسمت نوک بینی
  • وجود قوز بر روی بینی
  • انحراف تیغه داخلی بینی

چه افرادی نباید بینی خود را عمل کنند؟

برخی از افراد نیز هستند که نباید به سراغ عمل بینی بروند. در حقیقت این دسته از افراد اگر بینی خود را عمل کنند، نه تنها مشکلات آن ها کمتر نمی‌شود، بلکه با مشکلات بیشتری نیز روبه‌رو خواهند شد.

  1. افرادی که دارای آلرژی‌ها و حساسیت های شدید هستند.
  2. افرادی که پولیپ دارند.
  3. افراد مبتلا به بیماری‌های خونی همچون هموفیلی و نقص فاکتور‌های انعقادی خون
  4. افراد با چاقی مفرط یا افرادی که اضافه وزن‌های بسیار بالا دارند
  5. افراد مسن و برخی از میانسالان
  6. افرادی که به صورت حرفه‌ای ورزش می‌کنند
  7. افراد دارای زخم‌های پوستی
عمل بینی

بهترین سن برای عمل بینی

برای آن که بینی خود را عمل کنید، طبق قوانین و مقررات و همچنین اصول حرفه‌ای پزشکی، حداقل باید 18 سال سن داشته باشید. عمل کردن بینی برای افرادی که زیر این سن هستند، غیر‌مجاز و ممنوع می‌باشد. اما چه سنی می‌تواند بهترین سن برای انجام عمل بینی شما به حساب بیاید؟ اگر بخواهیم به طور دقیق به این موضوع بپردازیم، می توانیم بگوییم که سن خاصی برای عمل بینی وجود ندارد، اما برخی از موارد وجود دارند که سبب می‌شوند در سن خاصی بتوانید بهترین نتایج را از عمل بینی خودتان به دست آورید.

به‌طور‌کلی افرادی که بین سن 18 تا 40 سالگی قرار دارند، می‌توانند بهترین کاندید برای عمل بینی محسوب شوند. به همین خاطر نیز همواره پزشکان توصیه می‌کنند تا اگر قصد عمل بینی خود را دارید، در این سن باشید. از جمله دلایل تعیین کردن این محدوده سنی نیز آن است که اولا افراد هم به بلوغ عقلی و هم به بلوغ جسمی  کامل رسیده‌اند و دیگر نیازی به رشد بیشتر ندارند.

دومین مورد نیز آن است که اگر در سن کمتر از 18 سالگی این کار را انجام دهید، احتمالا تحت تاثیر هورمون‌های دوره نوجوانی و تغییرات روحی شدید قرار گرفته که این مساله می‌تواند بسیار مشکل‌ساز باشد.

دلیل سومی که توصیه می‌شود تا در همین محدوده سنی عمل بینی خود را انجام دهید، آن است که اگر پایین‌تر از 18 سال و یا بالاتر از 40 سالگی باشید، احتمال دارد که در معرض خطرات بیشتری قرار بگیرید، به همین خاطر نیز توصیه می‌شود تا حتما این محدوده را جدی بگیرید.

جراحی زیبایی بینی

میزان ماندگاری عمل جراحی بینی

معمولا زمانی که افراد مختلف به سراغ عمل‌های جراحی زیبایی از جمله عمل زیبایی بینی می روند، یک سوال بسیار مهم را از پزشک خود می‌پرسند، نتایج عمل چقدر دوام دارد و تا چه حد دارای ماندگاری می‌باشد. این مسئله بسیار مهم است، زیرا اولا ریسک عمل جراحی بسیار زیاد است و با دو یا چند بار انجام دادن آن، جان و سلامتی بیمار به خطر می‌افتد و دوما آن که هزینه عمل‌های جراحی زیبایی تقریبا بالا است.

پیش از آن که بخواهیم عوامل موثر بر این موضوع را بیان کنیم و یا بگوییم که چقدر می‌توانید بر روی ماندگاری نتایج این عمل حساب باز کنید، بهتر است بدانید که میزان ماندگاری عمل جراحی بینی معمولا با افزایش سن شما و تغییراتی که در بدن شما رخ می‌دهد، می‌تواند کمتر شده و بینی شکل جدیدی را به خود بگیرد و یا تا حدودی به حالت‌های قبل از عمل باز گردد. در ادامه به عواملی که می‌توانند میزان ماندگاری عمل جراحی بینی را افزایش دهند و مراقبتهای قبل و بعد از عمل بینی نیز اشاره خواهیم کرد.

  • انتخاب کلینیک معتبر و مناسب
  • انتخاب پزشک با تجربه و متبحر در انجام عمل بینی
  • عدم انجام‌دادن کارهای خطرناک
  • عدم بلند کردن اجسام بسیار سنگین
  • طی کردن درست و دقیق دوره نقاهت
  • دوری‌کردن از عادت‌های غلط همچون فشار‌دادن بینی، فین‌کردن محکم و …
  • جلوگیری از برخورد ضربه با بینی
  • خودداری از انجام ورزش‌های سنگین
  • عدم استفاده از عینک‌های سنگین

با وجود نکاتی که گفته شد، می‌توانید حداکثر دوام و ماندگاری را از عمل جراحی بینی خودتان انتظار داشته باشی، اما در صورتی که این نکات را رعایت نکنید، دوام کمتری را شاهد خواهید بود. در نظر داشته باشید که به طور کلی عمل جراحی بینی یکی از عمل‌هایی است که ماندگاری بالایی دارد و تقریبا جزو عمل‌های دائمی محسوب می‌شود.

ترس از عمل بینی

بسیاری از بیماران که به دنبال عمل بینی خود هستند، دارای ترس‌ها و نگرانی‌هایی از این موضوع هستند. همین مسئله سبب می‌شود تا این دسته از افراد بخواهند از تصمیمی که گرفته‌اند، عقب‌نشینی کنند. معمولا ترس از انجام دادن عمل بینی باعث می‌شود که حتی شرایط جسمی بیمار نیز دچار مشکل شود.

برای آن که بتوانید ترس از عمل بینی خودتان را از بین ببرید، صرفا کافی است تا یک سری از نکات را رعایت کنید. به طور مثال مواردی که در ادامه نام برده می‌شوند، می‌توانند مهم‌ترین گزینه‌ها در این زمینه باشند.

  • انتخاب پزشک مناسب و متخصص
  • انتخاب کلینیک خوب
  • صحبت‌کردن با افرادی که تجربه عمل بینی داشته‌اند
  • استفاده از تجربیات دیگران در زمان پیش و پس از عمل
  • کسب اطلاعات کامل در این خصوص از طریق مشاوره عمل بینی، وب‌گردی و …

مواردی که پزشک جراح بینی باید درباره‌ی آن اطلاعات داشته باشد

برخی از نکات و اطلاعات وجود دارند که پزشک معالج و جراح زیبایی حتما باید از آن‌ها اطلاع داشته باشد. عدم وجود اطلاعات کافی می‌تواند منجر به آن شود که پزشک در زمان عمل برخی از کارها را انجام دهد که به ضرر شما می‌باشد. به همین دلیل بهتر است حتما این موضوع را بدانید و نکات مهم را به پزشک گوشزد کنید. چند مورد بسیار مهم در این خصوص وجود دارند که در ادامه آن‌ها را توضیح خواهیم داد.

  1. ابتلا به انواع بیماری‌های خونی که می‌توانند واگیردار و مسری باشند، به طور مثال بیماری‌هایی همچون ایدز، هپاتیت و … که از طریق خون منتقل می‌شوند، بسیار مهم هستند.
  2. داشتن بیماری‌هایی همچون عدم انعقاد خون که سبب می‌شود در حین جراحی خطر مرگ برای بیمار پیش بیاید.
  3. سابقه هرگونه سکته و یا بیماری‌های قلبی و مغزی
  4. فشار‌خون و قند‌خون
  5. وجود بیماری‌های ارثی در خانواده
  6. داشتن ترس‌های غیر‌منطقی و یا فوبیاها که مربوط به عمل جراحی شما می‌شود.
  7. سابقه‌ی عمل‌ها و بیهوشی‌های شما در گذشته
  8. نوع و دوز داروهای مصرفی شما
  9. بیماری های ژنتیکی شما و شایع درخانواده
  10. وضعیت تنفسی
عمل بینی

توصیه های قبل از انجام عمل بینی

چند توصیه مهم وجود دارد که پیش از انجام عمل بینی حتما باید به آن‌ها توجه داشته باشید. رعایت‌کردن این توصیه‌ها و این نکات می‌توانند به شما کمک کنند تا هم عمل جراحی بهتری را داشته باشید و هم باعث می‌شوند تا پزشکتان بتواند راحت‌تر کارهای لازم را انجام دهد.

حدود دو هفته پیش از عمل جراحی از مصرف کردن آسپیرین و انواع داروهای رقیق کننده خون خودداری کنید.

  • انجام آزمایشات لازم
  • گرفتن عکس بینی
  • ارائه سابقه بیماری‌های خاص
  • مصرف انواع دخانیات و نیکوتین را به مدت دو هفته پیش از عمل قطع کنید. این مواد می‌توانند رگ های خونی را تنگ کنند و سبب بروز مشکل در تنفس شما شوند.
  • حدود 8 ساعت پیش از عمل جراحی از مصرف آب و غذا و انواع نوشیدنی‌ها خودداری کنید.
  • روز پیش از عمل جراحی خود حتما به اندازه کافی آب بخورید.
  • هیچگونه مواد آرایشی را بر روی صورت خود نداشته باشید و حتما دوش بگیرید.
  • لاک‌های ناخن ها را پاک کنید و یا اگر ناخن کاشت کرده اید، آن را بردارید. در حین عمل بسیاری از علائم حیاتی شما می‌تواند از روی ناخن های شما مشخص شود.
  • مسیر رسیدن به بیمارستان را از قبل چک کنید تا در روز عمل جراحی بینی دچار استرس و نگرانی نشوید.
  • تمامی آزمایشات و مدارک پزشکی را همراه با خود داشته باشید.

تفاوت جراحی بینی باز و بسته چیست؟

انواع تکنیک‌های عمل بینی و یا همان روش‌های عمل بینی می‌توانند متفاوت باشند. برای آن که بدانید دقیقا چند نوع عمل بینی داریم، می توانیم به ادامه این مسئله توجه داشته باشید و اطلاعات لازم در این خصوص را کسب کنید.

به طور کلی دو نوع تکنیک برای عمل بینی وجود دارد: روش عمل باز بینی و روش جراحی بسته بینی.

در ادامه هر کدام از این روش‌ها توضیح می‌دهیم تا شما نیز به شکل بهتری با این موارد آشنایی پیدا کنید.

تکنیک عمل بسته بینی

اولین روش مربوط به تکنیک عمل بسته بینی است. زمانی که رینوپلاستی به روش بسته را انتخاب کنید، همه برش‌هایی که بر روی بینی زده می‌شود از سمت داخل خواهد بود. در این روش در بخش میانی مربوط به حفره‌های بینی، هیچ نوع برشی را مشاهده نخواهید کرد. میزان برش‌ها در این روش کم است و همین مسئله نیز می‌تواند مشکل ساز شده و دید جراح را کم کند. از سوی دیگر نیز برای ایجاد تغییر در بخش خارجی بینی و بر روی پوست بینی، مقداری از پوست را بلند کرده و آن را با توجه به تغییرات بینی، برش می‌دهند.

تکنیک عمل باز بینی

روش دوم نیز مربوط به تکنیک عمل باز بینی است. در این روش هم از قسمت داخل و هم از قسمت بیرونی، برش‌هایی را ایجاد می‌کنند. قسمت پوست بینی را به راحتی می‌تواند به شکل قابل توجهی از روی بینی بلند کند و بیشترین تغییرات را در این خصوص به وجود بیاورید. به همین دلیل نیز می‌توان گفت که میزان مسلط بودن جراح بر روی کاری که انجام می‌دهد، در این روش بسیار زیاد است.

عمل بینی گوشتی

برای جراحی بینی گوشتی لازم است ابتدا بدانید که آیا واقعا بینی شما از نوع گوشتی محسوب می‌شود یا خیر. همان طور که می‌دانید بینی‌ها دو مدل گوشتی و استخوانی دارند. هر کدام از این موارد می‌توانند شیوه‌های متفاوتی را برای جراحی ها داشته باشند. بینی‌های گوشتی معمولا دارای پوست ضخیم، غضروف و استخوان‌های ضعیف هستند.

در طی سال‌های گذشته این موضوع جا افتاده بود که عمل بینی‌های گوشتی نمی‌تواند تاثیرات دائمی را از خود برجای بگذارد. به همین دلیل نیز معمولا افرادی که دارای بینی‌های گوشتی بودند، به دنبال عمل بینی خود نمی‌رفتند. در گذشته پوست بینی را نازک می‌کردند و کمی از غضروف را تراش می‌دادند. این کار سبب می‌شد تا بینی رفته‌رفته و طی سالیان بعد، باز هم به حالت اول برگردد. اما امروزه روش‌ها و تکنیک‌های دیگری را برای این موضوع در نظر گرفته‌اند که تا حدودی این مسئله را برطرف کرده است.

عمل بینی استخوانی

مورد بعدی در خصوص عمل بینی استخوانی است. بینی‌های استخوانی را به شکل راحت‌تری می‌توان مورد جراحی قرار داد. به همین خاطر نیز معمولا توصیه می‌شود تا ابتدا از شکل بینی خود مطمئن شوید و سپس جراحی را انجام دهید. بینی‌های استخوانی معمولا می‌توانند با نام بینی‌های قوز دار و یا عقابی نیز شناخته شوند. به دلیل پوست نازکی که بر روی این بینی ها وجود دارد، تراش دادن و فرم دادن آن ها کار بسیار ساده ای است، بنابراین در صورتی که چنین نوع بینی را دارید، بهتر است بدانید که چگونه باید این کار را انجام دهید. برطرف کردن ایرادهایی همچون انحراف، قوز روی بینی، بلند‌بودن بینی و فرم بد استخوان بینی از روی بینی‌ها می تواند اهمیت بسیار زیادی داشته باشد.

مشکلات تنفسی و جراحی بینی

عمل بینی معمولی

برای عمل بینی‌های معمولی نیازی نیست تا زیاد نگران غضروف و یا پوست روی بینی‌ها باشید. این مدل از بینی ها به نسبت بینی‌های گوشتی و یا استخوانی به شکل راحت‌تری مورد جراحی قرار می‌گیرند و در عین حال نیز نتایج بهتری را به نمایش می‌گذارند. به همین خاطر باید حتما به خاطر داشته باشید که بینی‌های معمولی را معمولا به صورت ساده‌تر و راحت‌تری می‌توانید جراحی کنید.

عمل ترمیمی بینی

یک بار بینی خود را عمل کرده ‌و حالا بنا به دلایل مختلفی نیاز دارید تا این کار را مجددا انجام دهید، به همین دلیل نیز باید به سراغ عمل ترمیمی بینی بروید. برای عمل ترمیمی بینی باید حتما چند نکته مهم را بدانید. اولین مورد آن است که آیا واقعا عمل ترمیم‌کننده می‌تواند مشکل را برطرف کند و یا به روش های دیگری نیاز هست؟

نکته دوم آن است که عمل ترمیمی بینی برای بیمار خطرناک است و یا خطر آن کم بوده و می‌توانید به سادگی این موضوع را حل و فصل نمایید. در نظر داشته باشید که عمل های خطرناک می‌توانند بیشترین مشکلات و عوارض را نیز در پی داشته باشند.

عمل زیبایی و ترمیمی بینی

زمانی که بینی شما یک بار عمل جراحی زیبایی را داشته باشد و حالا برای بار دوم یا حتی سوم بخواهید به این کار اقدام کنید، متوجه می‌شوید که چه نکات مهمی را باید رعایت کنید. در نظر داشته باشید که عمل زیبایی و ترمیمی بینی می‌تواند بسیار خطرناک باشد و در برخی از موارد حتی به قیمت جان بیمار تمام می‌شود. یک نکته بسیار مهم در این زمینه وجود دارد و آن هم در این خصوص است که عمل های ترمیمی و زیبایی بینی را حتما در کلینیک‌های بسیار مجهز و یا حتی در بیمارستان‌ها انجام دهید. پزشک متبحر و حاذقی را نیز برای این کار پیدا کنید. بدین ترتیب می‌توانید بهترین نتایج را از این کار بگیرید.

آیا رینوپلاستی و عمل انحراف بینی را می‌توان با هم انجام داد؟

انجام رینوپلاستی و عمل انحراف بینی با هم یا سپتورینوپلاستی یکی از نکات مهمی است که باید حتما در نظر بگیرید. این دو مورد می‌توانند دو مقوله جدا از هم باشند. زمانی که تیغه بینی شما دچار انحراف باشد، نمی‌توانید به راحتی نفس بکشید، همین موضوع سبب می‌شود تا شما دچار مشکل شده و از بخش‌های مختلف دردسرهای زیادی را متحمل شوید. برای حل مشکل انحراف بینی معمولا تیغه بینی را تراش داده و مرتب می‌کنند، این کار سبب می‌شود تا این مسئله برطرف شود.

اما گاهی اوقات علاوه بر آن که انحراف بینی خود را برطرف می‌کنید، دوست دارید تا عمل زیبایی را نیز بر روی صورت خود داشته باشید. رینوپلاستی همان عمل زیبایی بینی است که اهمیت زیادی دارد. پزشک می‌تواند پس از مرتب‌کردن تیغه بینی و از بین‌بردن انحراف بینی، عمل رینوپلاستی یا همان زیبا‌سازی بینی را نیز در همان عمل جراحی انجام دهد.

انواع مدل‌های عمل بینی چیست؟

بررسی انواع عمل بینی می‌تواند سبب شود که تصمیم بگیرید بینی شما به کدام حالت عمل شود، به همین دلیل نیز بهترین کار آن است که حتما بدانید چه نوع عمل جراحی را قرار است انجام دهید و دقیقا چه نتیجه‌ای را از این کار خواهید گرفت.

جراحی بینی طبیعی (عمل بینی مردانه)

بینی‌های طبیعی که غالبا برای آقایان یا به اصطلاحی جراحی بینی مردانه، در نظر گرفته می‌شوند، می‌توانند دارای فرم و شکل طبیعی و کاملا ساده‌ای باشند. داشتن بینی‌هایی با فرم‌های طبیعی در حقیقت مربوط به زمان‌هایی است که شما نمی‌خواهید تا کسی متوجه عمل بینی شما شود.

عمل بینی فانتزی

عمل بینی‌های فانتزی یکی از انواع بینی‌هایی هستند که با نام بینی عروسکی نیز آن ها را می‌شناسیم. این مدل از بینی ها کاملا دارای فرو رفتگی بوده، هیچگونه قوزی ندارند و نوک بینی نیز بالا می‌باشد. بینی‌های فانتزی تقریبا دارای ابعاد کوچکی هستند و تا حد ممکن از پوست و غضروف‌های آن ها تراشیده شده است.

عمل بینی نیمه فانتزی

جراحی بینی‌های نیمه فانتزی امروزه یکی از بهترین انتخاب‌ها برای خانم‌ها به حساب می‌آیند. این مدل از بینی‌ها را می‌توانید به شکل مناسب بر روی صورت افراد مختلف ببینید. هم فرم فانتزی و هم فرم طبیعی موجود در این بینی‌ها سبب شده است تا جذابیت زیادی را در خصوص آن ها ببینید.

توصیه های روز عمل بینی

برای عمل بینی یک سری از نکات و قواعد وجود دارند که هر کدام از آن ها می‌توانند اهمیت خاص خودشان را داشته باشند. یک سری از این نکات دقیقا مربوط به روزی است که می‌خواهید عمل بینی خود را انجام دهید. حتما این موارد را رعایت کنید و در خصوص آن‌ها سهل انگاری نداشته باشید.

  • از خوردن و آشامیدن از 8 ساعت پیش از عمل خودداری کنید.
  • لاک ناخن‌های خود را کاملا پاک کنید.
  • صورت خود را بدون آرایش و کرم و حتی کرم ضد آفتاب داشته باشید.
  • دوش بگیرید.
  • قرصهای رقیق کننده خون مصرف نکنید.
  • استرس و اضطراب نداشته باشید.
  • از مصرف انواع نیکوتین و مخدر دوری کنید.

مراقبت‌های بعد از انجام عمل بینی

پس از انجام عمل بینی می‌توانید یک سری از کارها و فعالیت‌ها را انجام دهید. این مراقبت‌ها به شما کمک می‌کنند تا اولا هرچه سریعتر بهبود پیدا کنید و دوما باعث می‌شوند تا نتایج بهتری را نیز بگیرید. در نظر داشته باشید که مراقبت‌های انجام‌شده برای عمل بینی شما می‌تواند بسیار سرنوشت‌ساز باشد و کل نتیجه عمل را تحت‌الشعاع قرار دهد.

  1. از انجام ورزش‌های سنگین پرهیز کنید.
  2. فشار زیادی را به خودتان وارد نکنید.
  3. سرتان را پایین نیاورید.
  4. رژیم غذایی را طبق نظر پزشک مصرف کنید.
  5. داروهای لازم را مصرف کنید تا تورم بینی شما کشیده شود.
  6. مصرف نیکوتین و انواع مواد مخدر را قطع کنید.
  7. آب کافی بنوشید.
  8. از کمپرس مناسب برای دور بینی و زیر چشم استفاده کنید.
  9. در زمان استراحت به خصوص در روز اول پس از عمل، چند عدد بالش زیر سر خود قرار دهید.
  10. در روزهای اول پس از عمل، هیچ وسیله‌ای را داخل بینی خود نکنید.
  11. با دهان باز عطسه کنید.
  12. از مسواک نرم برای مسواک‌زدن دندان‌ها استفاده کنید.
  13. از استفاده از شنا و سونا و جکوزی تا دو ماه پس از عمل بینی خودداری کنید.
  14. مراقب عادت‌های غلط در خصوص بینی خودتان باشید.
  15. برداشتن آتل بینی پس از عمل
  16. زدن چسب بینی و استفاده درست از این چسب
  17. اجتناب از خوردن غذاهای سفت

عوارض عمل جراحی بینی

عمل جراحی بینی می‌تواند عوارض متعدد و مختلفی نیز داشته باشد. هر کدام از این موارد می‌توانند سبب شوند تا ظاهر و زیبایی شما به طور کامل به هم بریزد، بنابراین حتما سعی کنید که عوارضی که در پی این ماجرا به وجود می‌آید، شامل حال شما نشود. با انتخاب دقیق پزشک و کلینیک برای عمل زیبایی بینی خود می‌توانید تا حد بسیار زیادی از این موضوع جلوگیری کنید. فراموش نکنید که اگر دچار هر کدام از این موارد شوید، ممکن است دیگر امکان برگشت وجود نداشته باشد.

  • ایجاد کبودی و التهاب در نواحی اطراف بینی
  • کاهش‌یافتن موقت حس بویایی
  • ایجاد خونریزی‌های موقت پس از عمل جراحی
  • ایجاد عفونت پس از عمل بینی
  • ایجاد عدم تقارن در سوراخ های بینی
عمل بینی گوشتی

هزینه عمل بینی چقدر است؟

با توجه تمامی به نکات و مواردی که در این زمینه‌ بیان شد، باید بدانید که هزینه مربوط به عمل بینی چقدر است و چگونه می‌توانید این عمل را انجام دهید. معمولا عمل بینی در صورتی که طبق اصول انجام شود، هزینه‌های تقریبا زیادی را نیز دارد. به همین خاطر بهتر است در ابتدا این موارد را رعایت کنید و سپس عمل بینی خودتان را آغاز نمایید.

  • تجربه جراح
  • امکانات جراحی
  • محل جغرافیایی
  • بیهوشی
  • مراقبت در هنگام بهبودی

مواردی که نام برده شد، به همراه انواع عمل‌های زیبایی بینی، می‌توانند بر روی نتیجه ای که از کار خودتان می‌گیرید، بیشترین اثر را برای قیمت‌ها داشته باشند.

توصیه پایانی برای اقدام به جراحی بینی

عمل زیبایی بینی یکی از انواع عمل‌هایی است که به طور کلی می‌تواند چهره فرد را تغییر دهد. زمانی که به سراغ انجام عمل بینی می‌روید، حتما به مراقبت‌های پیش از عمل و پس از عمل توجه کنید. توجه کردن به این نکات سبب می‌شود تا پروسه عمل شما با موفقیت بیشتری طی شود. از سوی دیگر نیز حتما باید به خاطر داشته باشید که اگر عمل زیبایی بینی خودتان را به شکل مناسبی انجام دهید، می‌توانید نتایج مناسبی را نیز از این مسئله بگیرید. انتخاب پزشک متبحر، کلینیک تخصصی و همچنین فرم بینی مورد نظر را با دقت انجام دهید تا در آینده دچار پشیمانی و ناراحتی از این قضیه نشوید.

مشکلات تنفسی و جراحی بینی

1. چک لیست مهم‌ترین سوالات بعد از عمل بینی

برای آن که بدانید نتیجه جراحی بینی که انجام داده‌اید، خوب بوده یا نه، بهتر است بدانید که این موضوع را باید در طول زمان و پس از گذشت 6 الی 11 ماه متوجه شوید زیرا تا آن زمان ورم بینی کشیده می شود.

مزیت‌های عمل بینی شامل برطرف شدن انحراف تیغه داخلی، متناسب‌شدن سوراخ‌های بینی، رفع پولیپ بینی، تنفس راحت‌تر، شکل ظاهری بهتر و… می‌شود.

پس از عمل بینی بهتر است آب کرفس، آناناس، خوراکی‌های نرم و مقوی را مصرف کنید.

در صورتی که عمل سختی داشته باشید، پس از آن درد را نیز احساس خواهید کرد.

در صورتی که نکات مهم پس از عمل جراحی بینی را رعایت نکنید، افتادگی نوک بینی را پس از این موضوع خواهید داشت.

سفر با هواپیما بعد از عمل بینی امکان پذیر است اما نیاید این کار را در روزها و حتی هفته اول پس از عمل جراحی انجام دهید.

مدت زمان معمول برای انجام جراحی بینی 1.5 تا 3 ساعت است.

رژیم غذایی نباید شامل غذاهای سفتی باشد که برای جویدن آن ها دچار مشکل شوید. خوردن انواع غذاهای سالم و نرم می‌تواند رژیم غذایی شما را تشکیل دهد.

برای آن که چسب بینی خود را به درستی بزنید، باید بدانید که تکه چسب‌های 3 الی 4 سانتی متری را از بالای بینی به سمت پایین و به صورت عرضی انجام دهید. یک مقدار از هر چسب باید زیر چسب بعدی قرار بگیرد. زمانی که این چسب‌ها محکم شدند، تکه چسب های 10 الی 12 سانتی متری را بر روی آن ها و به صورت طولی می‌چسبانید.

عمل بینی کاملا با بیهوشی انجام می‌شود و بیمار برای چند ساعت به طور کامل بیهوش خواهد شد.