پیج اینستاگرام سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی
لوگو کلینیک سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی
دسته جراحی‌ها

عمل بینی بسته: مزایا، عکس عمل و هزینه رینوپلاستی بسته 1403

آخرین تاریخ بروزرسانی: 18 شهریور 1403

عمل جراحی رینوپلاستی، معمولا به 2 روش باز و یا بسته میتواند انجام بشود! عمل بینی بسته، با ایجاد برش‌های جزئی، در داخل سوراخ‌های بینی همراه است؛ به همین دلیل احتمال بروز زخم و جای اسکار، در این نوع روش جراحی بسیار کم است. در مقابل، جراحی بینی باز با ایجاد برش‌های خارجی در ناحیه کلوملا، امکان ایجاد تغییرات گسترده را فراهم می‌کند؛ اما با عوارض و خطرات بیشتری همراه است! البته اگر جراحی توسط دستان هنرمند و پرتوان پزشکانی، همچون دکتر حسینی، دکتر یزدانی، دکتر سجاد محمدی، دکتر سالم و یا دکتر دورتاج انجام شود، انتخاب هر نوع تکنیک جراحی به شکل عالی و موفقیت‌آمیز پیاده‌سازی خواهد شد. 

اینکه کدام یک از این متدهای جراحی، برای هر یک از زیباجوان انتخاب شود، کاملا بستگی به شخص و شرایط وی دارد؛ موثرترین عامل هم، میزان تغییراتی است که شما قصد انجام روی بینی خود دارید! معمولا هنگام عمل بینی های استخوانی، و یا زمانی که جراحی با هدف داشتن بینی فانتزی یا نیمه فانتزی است، از روش باز و در هنگام عمل بینی های گوشته، و یا طبیعی از روش بسته استفاده میشود.

سوالات مهم قبل از رینوپلاستی بسته

بسیاری از بیماران، عمل بسته بینی را ترجیح می‌دهند؛ زیرا بعد از جراحی، در صورتشان هیچ جای زخم قابل مشاهده‌ای، وجود نخواهد داشت! از طرف دیگر، عمل بسته بینی به طور کلی، روشی بسیار ایمن است. همچنین طی مطالعات صورت گرفته، حدود 45 درصد از زیبایی‌جویان، تحت عمل جراحی بینی بسته قرار می‌گیرند؛ ازاین‌رو، این روش جراحی یکی از مهم‌ترین، روش‌های جراحی بینی است.

این دو روش، هیچ برتری به یکدیگر ندارند، بلکه فقط کاربرد آنها متفاوت است! زمانی که نیاز به تغییرات گسترده باشد، از عمل بینی باز استفاده میشود چرا که جراح دید بهتری خواهد داشت؛ اما جای زخم مدت طولانی تری باقی خواهد ماند و دوران نقاهت طولانی تری دارد. اما در عمل بینی بسته هیچ جای زخمی باقی نخواهد ماند، و دوران نقاهت کوتاه‌تر است؛ اما زمانی کاربرد دارد که بینی، نیاز به تغییر زیادی نداشته باشد.

هزینه های عمل بسته بینی، بسته به عوامل مختلف مثل جراح شما، نوع عمل و ساختار بینی شما، از 16.000.000 تومان تا 50.000.000 تومان متغیر میباشد. برای بررسی بهتر و هزینه دقیق، روی دکمه تماس جهت مشاوره رایگان کلیک کنید.

جراحان حاذق و ماهر زیادی در ایران برای انجام این عمل وجود دارند؛ پیشنهاد ما به شما، دکتر سید سجاد محمدی، دکتر محمدمهدی سالم، دکتر درتاج، دکتر حسینی و دکتر یزدانی میباشد؛ که میتوانید برای گرفتن وقت، روی رزرو نوبت کلیک بکنید.

برخی از عوارض ناشی از جراحی بینی بسته، مانند تورم، کبودی و احساس درد در ناحیه جراحی اجتناب ناپذیر هستند. با این وجود، عوارض این جراحی از روش باز کمتر میباشد.

جراحی بینی به روش بسته چگونه است؟

هزینه انجام پروسیجر

هزینه جراحی

حداقل 16.000.000 تومان

مدت زمان ماندگاری پروسیجر

دوران نقاهت

2 هفته

مدت زمان انجام پروسیجر

زمان نتیجه گیری

بعد از هفته سوم

تعداد جلسات

1 عمل جراحی

عکس قبل و بعد عمل بینی بسته

عکس قبل عمل بینی بسته عکس بعد عمل بینی بسته
عکس قبل جراحی بینی بسته عکس بعد جراحی بینی بسته
عکس قبل رینوپلاستی بسته عکس بعد رینوپلاستی بسته
دکتر سید سجاد محمدی

بهترین دکتر جراحی بینی بسته

دکتر سید سجاد محمدی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبائی ⚜️ عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران و آمریکا ⚜️ جز معدود جراحان متخصص در عمل با دستگاه پیزوسرجری؛ بدون نیاز به تامپون بینی

ویدیو عمل بینی به روش بسته

در این ویدئو 28 ثانیه‌ای، نتایج شگفت‌انگیز جراحی بینی به روش بسته را مشاهده می‌کنید که تنها پس از 50 روز بهبود حاصل شده است. این روش، با حفظ ساختارهای طبیعی بینی و بدون اسکار خارجی، نتایجی طبیعی و زیبا را به ارمغان می‌آورد. مشاهده قبل و بعد از عمل نشان‌دهنده مهارت و دقت جراح در خلق تناسب و هارمونی در چهره بیمار است، که نشان از اهمیت انتخاب صحیح جراح و کلینیک تخصصی دارد.

دیگر انواع رینوپلاستی

جراحی

4.8
سامانه نوبت دهی جهت انجام عمل دماغ بسته

شما همراهان عزیز سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی تهران، میتوانید از طریق نرم افزار زیر پزشک خود را برای رینوپلاستی به روش بسته انتخاب نمایید.

ما قادر به پردازش پرداخت شما نیستیم. لطفا مجددا تلاش کنید.
از درخواست شما ممنونیم!
شماره تایید شما :
افزودن به تقویم iCAL
فهرست عناوین

عمل بینی به روش بسته، یک روش جراحی برای ایجاد تغییر، در نواحی داخلی بینی است. این جراحی بدون ایجاد برش خارجی، در نواحی اطراف بینی انجام می‌گیرد. این در حالی است، که در جراحی بینی باز لازم است، پل بین حفره‌های بینی، ازطریق یک برش ظریف، جدا گردد. ممکن است جراحی بینی به روش بسته، کم‌تهاجمی‌تر به نظر برسد؛ اما لازم است بدانید، که هر یک از روش‌های عمل بینی، مزایا و معایب خاص خود را خواهند داشت.

عمل بینی بسته چیست؟

یکی از دغدغه‌های عموم افرادی، که برای انجام عمل بینی اقدام می‌کنند؛ به جا ماندن جای زخم حاصل از عمل بینی است. به همین دلیل، معمولا این‌گونه افراد، به دنبال یافتن راهی هستند، تا با کمترین اسکار ناشی از جراحی، مشکلات بینی خود را رفع نمایند. از این رو به نظر می‌رسد، که جراحی بینی با روش بسته مناسب‌ترین راه‌حل باشد.

در جراحی بینی بسته، بدون ایجاد برش‌های قابل توجه در ناحیه خارجی بینی، جراحی انجام می گیرد. در واقع، رینوپلاستی بسته نوعی عمل زیبایی بینی است، که ازطریق برش‌هایی در داخل حفره‌های بینی، انجام می‌گیرد. این مساله باعث می‌شود، تا جای زخم قابل توجهی باقی نمانده و جراحی، با کمترین اسکار همراه باشد.

یکی از انواع تفاوت رینوپلاستی بسته و باز، به عملکرد این دو روش جراحی مربوط می شود. برخلاف رینوپلاستی باز، که یک روش سنتی محسوب می‌شود؛ از جراحی بینی بسته می‌توان برای تغییر شکل نوک بینی، به شیوه‌ای ساده‌تر استفاده کرد. علاوه‌بر این، افرادی که تمایل به کوتاه کردن بینی خود دارند، می توانند از طریق عمل بسته بینی، به هدف خود برسند. یکی از مهم‌ترین کاربردهای رینوپلاستی بسته بینی، از بین بردن برآمدگی یا قوز بینی است.

معمولا انجام عمل بینی بسته، باعث ایجاد تقارن بیشتری در برآمدگی یا نوک بینی خواهد شد. این موضوع برای بیمارانی، که به تقارن نتیجه جراحی، اهمیت بسیاری می دهند مفید خواهد بود.

کاربرد جراحی بسته بینی در چه مواردی است؟

از روش جراحی بینی بسته، در موارد مختلفی می‌توان استفاده نمود. افرادی که برای کوتاه کردن قد بینی یا از بین بردن افتادگی نوک بینی، جراحی انجام می دهند، می‌توانند از این روش استفاده کنند. همچنین، تغییر شکل نوک بینی یا پل بین حفره‌های بینی را می‌توان با روش رینوپلاستی بسته بینی، انجام داد. به‌طور کلی، افرادی که به دنبال انجام جراحی بینی نیمه فانتزی یا جراحی بینی فانتزی و عروسکی هستند، می توانند از جراحی بینی با روش بسته استفاده کنند؛ زیرا در این صورت، جای بخیه یا اسکار کمتری در زیر بینی، مشاهده خواهد شد.

مزایای جراحی بینی بسته چیست؟

بخش مهمی از مزایای جراحی بینی بسته به نحوه انجام آن مربوط می شود. در واقع، علی‌رغم روش‌های سنتی عمل بینی، در عمل بینی بسته تمامی برش‌ها، از داخل حفره‌های بینی ایجاد می‌گردند. این مساله باعث می‌شود، تا شدت تهاجمی بودن عمل به حداقل برسد. 

از مهم‌ترین مزایای عمل بینی بسته، می‌توان به جای زخم محدودتر اشاره کرد. در واقع، با توجه به اینکه در رینوپلاستی بسته، هیچ‌گونه برشی در ناحیه خارجی بینی ایجاد نمی‌شود؛ بنابراین جای زخم کمی در ساختار بینی نیز نمایان می گردد. همچنین، جراحی بینی با روش بسته، نسبتا سریع انجام می‌گیرد و مدت عمل را کوتاه‌تر می‌کند.

با توجه به کم‌تهاجمی‌تر بودن جراحی بسته بینی، شدت تورم ناشی از عمل بینی بسیار کمتر خواهد بود. این موضوع، به کاهش دوران نقاهت کمک خواهد کرد. همچنین هرچه تورم بینی بعد از عمل کمتر باشد، فرد زودتر می‌تواند نتیجه نهایی جراحی را مشاهده کند. لازم است این نکته را در نظر داشته باشید، که در جراحی بینی بسته، بینی به‌طور کامل باز نخواهد شد. 

در نتیجه، جراحی باید با یک میدان دید محدودتری انجام گیرد. مهارت، ظرافت و دقت پزشک جراح در چنین عمل بینی، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بنابراین پیش از اقدام برای انجام عمل رینوپلاستی بسته، از کافی بودن تجربه و مهارت پزشک خود مطمئن شوید.

در جلسه مشاوره قبل از جراحی بینی بسته چه باید کرد؟

یکی از مهم ترین مراحل قبل از جراحی بینی بسته، مشاوره با جراح است. در جلسه مشاوره، جراح کلیه سوابق پزشکی بیمار را بررسی خواهد کرد. جراحی‌های قبلی، داروهای مصرفی، امکان ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت و فشارخون، از جمله مواردی هستند، که باید در جلسه مشاوره مورد بحث قرار گیرند. همچنین، بیمار باید کلیه انتظارات خود از جراحی بینی بسته را، برای پزشک تشریح کند. صحبت درباره انتظارات بیمار، باعث می شود تا دیدگاه واقع‌گرایانه‌تری نسبت به نتیجه ایجاد گردد.

در جلسه مشاوره، پزشک عکس‌های متعددی از زوایای مختلف صورت بیمار، تهیه می‌کند. بررسی این عکس‌ها کمک می کند، تا تصمیم‌گیری درباره بهترین روش جراحی و مناسب ترین شکل برای بینی، راحت‌تر شود. این مساله، که بیمار برای جراحی بینی گوشتی یا جراحی بینی استخوانی اقدام می‌کند نیز، باید به عنوان یک عامل موثر بر نتیجه در نظر گرفته شود.

بیماران نیز می‌توانند در جلسه مشاوره با پزشک، عکس‌های مربوط به جراحی های قبلی او را بررسی کنند. مواردی مانند قرینگی بینی بعد از جراحی و شکل نهایی بینی، به مهارت پزشک بستگی دارد. مشاهده عکس‌های جراحی های قبلی پزشک، به شما کمک می‌کند، تا مهارت های پزشک و تجربه او را، از این نظر بسنجید.

مراقبت‌های قبل از جراحی بینی بسته شامل چه مواردی می‌شود؟

برای آمادگی قبل از جراحی بینی بسته، رعایت برخی نکات الزامی است؛ برای مثال، افرادی که از مکمل ها یا داروهای خاص استفاده می کنند، باید مصرف آنها را تا پس از جراحی به تعویق بیندازند. داروهای رقیق‌کننده خون، مانند آسپرین و ایبوپروفن، از جمله این داروها هستند. مصرف الکل و نوشیدنی های الکلی نیز، باید حداقل از دو هفته قبل از جراحی قطع گردد؛ زیرا الکل منجر به رقیق شدن خون شده و کنترل خونریزی، حین جراحی را دشوار می سازد.

کشیدن سیگار نیز از چند روز قبل از جراحی ممنوع است؛ زیرا نیکوتین موجود در سیگار، دوران بهبودی و نقاهت پس از جراحی بینی بسته را، طولانی تر خواهد کرد. همچنین کشیدن سیگار، خطر بروز عفونت پس از جراحی را افزایش می‌دهد. به این ترتیب، لازم است سیگار کشیدن را از چند روز قبل از جراحی، کنار بگذارید.

نحوه عمل بینی بسته چگونه است؟

یکی از سوالات مهم افراد درباره نحوه جراحی بینی بسته است. برای انجام جراحی بینی به روش بسته، اکثر پزشکان جراح، از بیهوشی عمومی استفاده می کنند. با توجه به اینکه در حین عمل بینی بسته، تمامی برش‌ها از داخل بینی ایجاد می‌گردند، بنابراین احتمال تجمع خون در گلو وجود دارد. این مساله در هنگام بیهوشی بیمار، می‌تواند خطرساز باشد. بنابراین، بیهوشی عمومی برای جراحی بینی بسته، زیرنظر یک متخصص بیهوشی، روش بهتری خواهد بود.

در مرحله بعد و پس از بیهوشی کامل، جراح برش های لازم را در داخل حفره های بینی ایجاد می کند. سپس تراش های ظریفی، بر روی غضروف و استخوان آن ایجاد می گردد. البته در برخی موارد ممکن است، لازم باشد مقداری استخوان به استخوان بینی اضافه شود. در هر حال، با توجه به هدف عمل و شکل نهایی مورد نظر بیمار، میزان تراشیدن یا افزودن استخوان متفاوت است. تا زمان رسیدن شکل بینی به شکل مورد نظر، فرایند تغییر شکل ادامه پیدا می‌کند.

پس از آنکه فرایند تغییر شکل به اتمام رسید، باید ناحیه جراحی به کمک بخیه‌های ریز و ظریف بسته شود. برای حفظ شکل جدید بینی، جراح از گچ بینی یا اسپلینت بینی استفاده می‌کند. کلیه مراحل یاد شده برای اکثر افراد، در حدود ۱ تا ۲ ساعت به طول می انجامد.

بررسی انواع عمل بینی بسته

جراحی بسته بینی به روش‌های مختلفی، به شرح زیر انجام می‌شود:

  1. عمل بینی بسته به روش پرزرویشن؛ در این روش سعی شده تا حد امکان از بافت‌ها و غضروف‌های بینی، برای رسیدن به فرم مورد نظر حمایت شود؛ به این معنی که تلاش بر این است تا تغییرات به گونه‌ای اعمال شوند، که لازم نباشد؛ ساختار استخوانی و غضروفی بینی را خیلی دستکاری نمود. این باعث می‌شود تا نتایج پایدار، ماندگار و با عوارض بسیار کمتری، همراه باشند. 
  2. عمل بینی بسته از طریق پلاسما؛ در این روش نیازی به ایجاد برش‌، در ساختار استخوانی و غضروفی بینی نیست؛ بلکه پزشک تلاش می‌کند تا با استفاده از یک گاز یونیزه شده، به نام پلاسما، بدشکلی‌ها و ناهنجاری‌های بینی را درمان نماید. گاز پلاسما با حرارت بالا، به بخش‌های زیرین پوست وارد شده و با ایجاد گرما باعث می‌شود، تا حجم بافت‌ها و چربی‌های زیر پوستی کاهش پیدا کرده و بینی فرم و شکل مناسبی را پیدا کند. 

البته همه این تکنیک‌ها برای ایجاد اصلاحات و تغییرات جزئی، روی بینی کاربرد دارد و نمی‌توان مشکلات اساسی، مانند کج شدن دیواره بینی یا انحراف تیغه بینی را از این طریق درمان نمود. 

منظور از جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون چیست؟

یکی از مهم ترین نگرانی‌های بیماران، قبل از اقدام برای انجام جراحی بینی، به خونریزی و درد ناشی از تامپون پس از جراحی مربوط می شود. تامپون یا فتیله، نوعی پنبه فشرده و مخصوص است، که برای جلوگیری از خونریزی پس از جراحی بینی، در حفره های آن قرار داده می‌شود. در سال‌های گذشته مشخص شد، که خروج تامپون پس از جراحی بسته بینی، عوارض زیادی می‌تواند در پی داشته باشد.

در واقع، تامپون‌ها عمدتا تا چند روز پس از جراحی، باید در بینی باقی می‌ماندند. عفونت، احساس درد شدید در ناحیه جراحی، انسداد تنفسی و سردرد از عوارض استفاده از تامپون بعد از جراحی بینی، محسوب می‌شدند. این مساله باعث شد تا به جای تامپون، از ابزار دیگری تحت عنوان «اسپلینت بینی» استفاده شود. بنابراین، امروزه انواع جراحی بینی بسته بدون تامپون انجام می گیرد.

پس از عمل بسته بینی چه باید کرد؟

در قسمت‌های قبل اشاره کردیم، که پس از اتمام جراحی بینی بسته و زدن بخیه‌های ظریف، پزشک از یک گچ، آتل یا اسپیلینت استفاده می‌کند. قرار گرفتن این ابزار در بینی، به حفظ شکل نهایی حاصل از جراحی، کمک خواهد کرد. با اتمام جراحی، باید از همراه خود بخواهید، تا شما را به منزل برساند؛ چون معمولا رینوپلاستی بسته، تحت بیهوشی عمومی انجام می‌گیرد و بیمار نمی‌تواند، پس از آن رانندگی کند.

عمده افراد، برای بازگشت به فعالیت‌های روزمره یا محل کار خود، باید چند روزی صبر کنند. رعایت مراقبت‌های بعد از عمل جراحی بینی بسته، کمک می‌کند تا دوران نقاهت آن سریع‌تر طی شود. در نتیجه فرد زودتر به زندگی عادی بازمی‌گردد.

مراقبت‌های بعد از جراحی بینی بسته 

مراقبت‌های پس از جراحی بینی بسته، در نتیجه حاصل از آن، نقش بسزایی خواهند داشت؛ برای مثال، به منظور کاهش تورم ناشی از جراحی بهتر است، در هنگام خواب سر را بالاتر از قفسه سینه قرار دهید. استفاده از یک یا دو بالش اضافی می‌تواند به این موضوع کمک کند. در هنگام عطسه کردن با دهان باز عطسه کنید. 

این کار میزان فشار وارده بر بافت‌های داخلی بینی را، به حداقل می‌رساند. همچنین پرهیز از خوردن غذاهای سفت، که نیاز به جویدن زیاد دارند، در روزهای اولیه پس از جراحی توصیه نمی‌شود. مصرف غذاهای نرم و آبکی، برای پنج روز اول پس از جراحی مناسب‌تر خواهد بود.

برای اینکه، دوره نقاهت پس از جراحی بینی بسته به حداقل برسد؛ از مصرف سیگار پس از جراحی خودداری کنید؛ زیرا مصرف نیکوتین، خون‌رسانی به بینی را کاهش داده و مدت زمان بهبود زخم‌ها را طولانی‌تر خواهد کرد. برای نگهداری از زخم‌های جراحی، بر اساس آموزش‌های پزشک جراح، از پمادهای تجویز شده در ناحیه جراحی استفاده کنید. 

شستشوی ناحیه تحت جراحی، با استفاده از سرنگ شست‌وشو نیز، مانع از بروز عفونت در این ناحیه خواهد شد. بهتر است تا زمان تایید پزشک، از رفتن به حمام خودداری کنید؛ البته حتی پس از تایید پزشک و تا زمان حصول بهبودی کامل نیز، استحمام کوتاه‌مدت مناسب‌تر خواهد بود.

ممنوعیت‌های بعد از جراحی بینی بسته 

رعایت ممنوعیت‌های بعد از عمل جراحی بینی بسته، به کوتاه کردن دوران نقاهت، پس از عمل کمک می کند. برخی از ممنوعیت‌های بعد از عمل بینی بسته، شامل موارد زیر می شوند:

  • پرهیز از نوشیدن الکل؛
  • عدم انجام فعالیت های شدید یا ورزش های سنگین؛
  • پرهیز از فین کردن؛
  • شنا کردن تا زمان تایید پزشک؛
  • پرهیز از خوابیدن به سمت صورت؛
  • خودداری از پوشیدن لباس‌های جلو بسته (پوشیدن لباس از سر)؛
  • نخوردن غذاهای سفت که نیاز به جویدن بیش از حد دارند.

پس از یک هفته تا ده روز، پزشک آتل یا گچ بینی را خارج می‌کند. با توجه به اینکه میزان تهاجم جراحی بینی بسته، نسبت به جراحی بینی باز کمتر است؛ بنابراین تورم ناشی از آن، نیز به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود. در نتیجه، بیمار پس از خارج کردن آتل می‌تواند، تا حدودی شکل نهایی بینی خود را، تشخیص دهد. البته کبودی ها و تورم در اطراف بینی و چشم‌ها، تا چند روز پس از جراحی ادامه دارند.

لازم است بدانید که نتیجه رینوپلاستی به روش بسته، چه برای بینی‌های گوشتی و چه برای بینی‌های استخوانی دائمی هستند؛ اما در صورت وارد شدن ضربه به بینی یا شکستگی آن، نتیجه حاصل از بینی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

تفاوت جراحی بینی بسته و باز در چیست؟

در انجام انواع جراحی بینی، شامل عمل بینی طبیعی، عمل بینی مردانه یا انواع جراحی بینی استخوانی و جراحی بینی گوشتی، می‌توان از روش‌های جراحی بینی بسته و جراحی بینی باز کمک گرفت. با این حال، انتخاب بهترین روش جراحی برای عمل زیبایی بینی عمدتا به شرایط بیمار و تصمیم پزشک جراح بستگی دارد. اصلی ترین تفاوت رینوپلاستی بسته و باز، به نحوه شروع جراحی مربوط می شود. 

در عمل رینوپلاستی بسته هیچ گونه برش خارجی در نواحی اطراف بینی ایجاد نخواهد شد. در واقع کلیه ریزه کاری های جراحی، از داخل حفره های بینی انجام می گیرد. به همین دلیل، معمولا عمل رینوپلاستی بسته را تحت عنوان جراحی داخل بینی نیز می شناسند.

این در حالی است که در جراحی بینی باز، برش های جراحی در خارج از بینی ایجاد می گردد. به این ترتیب، که پل میانی حفره های بینی برش خورده و پوست بینی از روی غضروف و استخوان آن کنار زده می شود. پزشک در حین جراحی بینی باز کلیه تغییرات را در استخوان و غضروف بینی ایجاد می کند.

مهم ترین تفاوت جراحی بینی بسته و باز، در میزان میدان دید پزشک جراح است. به طوری که در جراحی بینی باز پزشک به طور کامل بر ساختار بینی و نواحی داخلی آن اشراف دارد. این در حالی است که در جراحی بینی بسته، دید پزشک محدودتر خواهد بود. در نتیجه مهارت و تجربه پزشک در جراحی بینی به روش بسته، نقش تعیین کننده ای خواهد داشت.

جراحی بینی بسته بهتر است یا باز؟

یکی از رایج ترین سوالاتی که داوطلبان جراحی بینی از پزشکان می پرسند این است که عمل بینی بسته بهتره یا باز. در پاسخ به این سوال که جراحی بینی به روش بسته بهتر است یا باز می توان گفت که هر یک از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. جراحی رینوپلاستی به روش بسته و جراحی بینی باز هر دو برای ایجاد تغییر در ظاهر بینی مناسب هستند. 

همچنین، از هر دو روش جراحی برای بهبود وضعیت عملکردی بینی بیمار می توان استفاده نمود. با این حال، پزشک بر اساس شرایط بیمار یکی از این روش ها را بر دیگری ترجیح خواهد داد. در ادامه به بیان معیارهای تفاوت عمل بینی بسته و باز می پردازیم.

میزان تسلط پزشک بر ناحیه جراحی

بیمارانی که بینی به شدت نامتقارن یا کج دارند، بهتر است از روش جراحی بینی باز استفاده کنند. همچنین، برای رفع مشکلات تنفسی، عمل بینی باز روش مناسب تری خواهد بود. علت این مساله، اشراف بیشتر پزشک به ناحیه تحت جراحی و میدان دید بیشتر خواهد بود.

اصلاح مشکلات ظاهری بینی

در مواردی که هدف از انجام جراحی بینی، اصلاح برآمدگی های استخوان بینی و از بین بردن قوز دماغ است؛ می‌توان از روش جراحی بینی بسته استفاده کرد. همچنین، برای درمان پولیپ بینی و تغییر شکل نوک بینی، رینوپلاستی بسته بینی روش مناسب تری به حساب می آید. برای تغییر شکل پل بینی نیز جراحی بینی به صورت بسته کاربردی تر از رینوپلاستی بینی باز خواهد بود. اما دقت کنید که برای انجام جراحی اصلاحی بینی نمی توان از عمل بینی با روش بسته استفاده کرد.

به جا گذاشتن اسکار جراحی

نکته دیگری که می تواند مبنای انتخاب جراحی بینی بسته باشد، مساله اسکار ناشی از جراحی است. در جراحی بینی باز، برش ها در زیر پل بین دو حفره ایجاد می گردند. پس از اتمام جراحی، این پل بخیه زده می شود. بنابراین جای زخم ناشی از جراحی می تواند قابل مشاهده باشد. 

با توجه به اینکه در عمل بینی نیمه فانتزی و جراحی بینی فانتزی و عروسکی، نوک بینی به سمت بالا هدایت می شود؛ بنابراین ممکن است زخم‌های ایجاد شده در زیر پل حفره‌های بینی، بیش از حد مشخص گردد. در چنین مواردی، معمولا انجام جراحی بینی به روش بسته گزینه مناسب تری خواهد بود. در واقع، جراحی بینی بسته بدون بخیه و اسکار به حساب می آید.

شدت عوارض ناشی از جراحی بینی

عمل جراحی بینی بسته، کم‌تهاجمی‌تر از عمل بینی باز محسوب می شود. در نتیجه میزان دستکاری در محل جراحی، محدودتر بوده و عوارض ناشی از آن را به حداقل می‌رساند. در واقع، میزان تورم و کبودی حاصل از جراحی بینی، کمتر از حالتی است که جراحی بینی باز انجام می‌گیرد. این موضوع کمک می‌کند تا دوران نقاهت بعد از جراحی بینی، به شدت کاهش پیدا کند. بنابراین، افراد پس از عمل بینی بسته، در سریع ترین زمان ممکن می توانند به فعالیت‌های عادی خود بازگردند.

مدت زمان جراحی بینی

یکی دیگر از نکات مورد توجه درباره عمل بسته بینی، طول مدت جراحی است. مدت زمان مورد نیاز برای جراحی بسته بینی نیز، کمتر از عمل بینی باز خواهد بود. در نتیجه جراحی زودتر انجام شده و عوارض آن نیز کاهش پیدا می کند.

میزان آسیب های جانبی ناشی از جراحی بینی

در جراحی بینی بسته، هیچ‌گونه برشی بر روی کلوملا ایجاد نمی گردد. در نتیجه جریان خون در این ناحیه حفظ خواهد شد. علاوه بر این، احتمال آسیب‌های عصبی در نوک بینی به حداقل می رسد.

عوارض جراحی بینی بسته چیست؟

کلیه جراحی هایی که با هدف درمان یا زیبایی انجام می گیرند، می توانند عوارضی را برای بیمار در بر داشته باشند. با این حال، بسیاری از عوارض ناشی از جراحی طبیعی بوده و مدتی پس از عمل از بین خواهند رفت. جراحی بینی بسته نیز از این موضوع مستثنی نیست.

برخی از عوارض ناشی از جراحی بینی بسته، مانند تورم، کبودی و احساس درد در ناحیه جراحی اجتناب ناپذیر هستند. این گونه عوارض مدت زمان کوتاهی پس از جراحی برطرف خواهند شد. لازم است به این نکته توجه کنید که هر چه تبحر و ظرافت پزشک در انجام جراحی بینی به صورت بسته بیشتر باشد، میزان تورم ناشی از جراحی کمتر خواهد بود. بنابراین لازم است قبل از اقدام برای انجام جراحی بینی بسته، از مهارت پزشک خود مطمئن شوید.

همچنین علاوه بر موارد فوق، عوارض دیگری نیز وجود دارند که ممکن است، برای فرد خطرآفرین باشند. برخی از عوارض جانبی جراحی بینی بسته عبارتند از:

  • مشکلات تنفسی؛
  • نامتقارن شدن بینی؛
  • واکنش های آلرژیک به مواد بیهوشی؛
  • کبودی صورت و بینی به مدت طولانی؛
  • اسکار ناشی از جراحی بینی؛
  • از دست دادن حس بویایی؛
  • ایجاد مشکلاتی، که نیاز به جراحی بینی ترمیمی یا عمل بینی ثانویه را، اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

موارد یاد شده تا حد زیادی به نحوه انجام جراحی بینی بسته بستگی دارند. در واقع، مهارت پزشک در ایجاد خطرات یا عوارض جانبی عمل بینی بسته، نقش مهمی دارد. دقت در انتخاب پزشک جراح می تواند مانع از بروز عوارض یاد شده گردد.

هزینه جراحی بینی بسته چقدر است؟

تعیین قیمت رینوپلاستی بسته، به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. دستمزد پزشک و هزینه‌های مرتبط با کلینیک یا بیمارستان اصلی‌ترین بخش هزینه جراحی بینی بسته خواهند بود. با این حال، برخی عوامل جانبی، مانند شهر محل جراحی، میزان شهرت پزشک، موقعیت جغرافیایی کلینیک و روش انجام جراحی می‌توانند بر قیمت عمل بینی بسته موثر باشند؛ برای مثال، دستمزد پزشک برای عمل بینی بسته، ممکن است کمی با جراحی بینی باز متفاوت باشد.

همچنین نوع روش بیهوشی، در قیمت جراحی موثر خواهد بود. فردی که تحت بیهوشی عمومی، عمل بسته بینی انجام می‌دهد؛ به حضور یک متخصص بیهوشی در اتاق عمل نیاز دارد. به این ترتیب، دستمزد متخصص بیهوشی و تجهیزات اتاق عمل، باید در تخمین هزینه عمل بینی بسته در نظر گرفته شود.

نوع پوشش بیمه درمانی نیز اهمیت دارد. در مواردی که عمل بینی بسته با هدف زیبایی انجام گیرد؛ نمی‌توان انتظار پرداخت هزینه عمل را، از شرکت‌های بیمه داشت؛ اما در صورتی که هدف از انجام جراحی بینی بسته، رفع اختلالات تنفسی و مشکلات عملکردی بینی باشد؛ ممکن است بتوان بخشی از هزینه‌ها را از بیمه دریافت نمود. برای اطلاع دقیق از هزینه جراحی بینی بسته، باید در جلسه مشاوره با پزشک، درباره آن صحبت کنید.

چگونه بهترین پزشک جراح بینی بسته را انتخاب کنیم؟

بخش مهمی از نتیجه جراحی بینی بسته، به مهارت و تجربه پزشک جراح بستگی دارد. عمل رینوپلاستی بسته به مهارت بالایی نیاز دارد. برای انتخاب بهترین جراح بینی می توانید، از روش های مختلف زیر استفاده کنید:

  • مشاهده عکس‌های مربوط به جراحی‌های قبلی پزشک، در جلسات مشاوره با وی؛
  • سوال از بیماران قبلی پزشک جراح؛
  • صحبت با بیمارانی که به تازگی جراحی بینی بسته انجام داده اند؛
  • مطالعه مطالب مربوط به پزشک جراح، در سایت‌های اینترنتی معتبر و قابل اعتماد.

عمل بسته بینی یک تکنیک جراحی است
که برای ایجاد تغییرات در ظاهر و ساختار داخلی بینی انجام می‌شود. در این روش، دو برش در داخل سوراخ‌های بینی ایجاد می‌شود، بدون نیاز به برش در قاعده بینی. این روش باعث می‌شود تا هیچ اسکاری در بیرون بینی باقی نماند و زیبایی بینی روی پوست حفظ شود. جراحی بینی بسته از طریق پلاسما و پرزرویشن نیز قابل انجام است. 

دوران نقاهت و بهبودی بعد از این جراحی نسبت به جراحی باز کمتر است، اما فرد همچنان باید مراقبت‌های اصولی توصیه شده توسط پزشک را به دقت دنبال کند. مزایای عمل بسته بینی عبارتند از «کمترین تورم و کبودی پس از جراحی»، «زمان عمل کوتاه‌تر»، «قابلیت ایجاد تغییرات دقیق با ظاهر طبیعی» و «عدم نیاز به جداسازی پوست بینی از اسکلت آن».

پزشکان با تجربه توصیه می‌کنند، که افرادی که دارای بدفرمی‌های ساده هستند؛ از عمل بینی بسته استفاده کنند. اگر این روش، با دقت و به صورت حرفه‌ای انجام شود؛ نتیجه طبیعی و زیبا به دست می‌آید. با انجام جراحی در کلینیک جراحی بینی تهران نزد پزشکان حاذق و مجرب، مانند دکتر حسینی و دکتر یزدانی، می‌توانید یک عمل عالی با حداقل عوارض جانبی را تجربه نمایید. مراجعه به سایت ایشان و مشاهده نمونه عکس‌ها و فیلم‌ها می‌توانید، تصمیم آگاهانه و مطمئن‌تری داشته باشید. 

رزرو نوبت جراح بینی بسته

برای زیبایی دست دست نکن! همین الان وارد صفحه متخصصین بشو و دکترت رو رزرو کن

مقالات آموزشی مرتبط با رینوپلاستی بسته

جدیدترین مطالب مرتبط با جراحی بسته بینی را مطالعه کنید

مدت زمان و مراقبت های دوره نقاهت عمل بینی به روش بسته چیست؟
دانشنامه رینوپلاستی بسته
دکتر امرالله حسینی

دوره نقاهت عمل بینی به روش بسته

همه ما می‌دانیم که نتیجه عمل رینوپلاستی به روش بسته، نیاز به مراقبت‌های شدید دارد! این مساله، به طور خاص در هفته‌های ابتدایی بعد از

جراحی بینی به روش بسته پرزرویشن چگونه است؟
دانشنامه رینوپلاستی بسته
دکتر امرالله حسینی

جراحی بینی به روش بسته پرزرویشن چگونه است؟

در رینوپلاستی سنتی، غضروف، بافت و استخوان بینی به شدت دستکاری یا حذف می‌شوند. اما جراحی بینی پرزرویشن، باورهای شما را درباره رینوپلاستی تغییر می‌دهد!

2 دیدگاه دربارهٔ «عمل بینی بسته»

  1. سلام دکتر، من درباره عمل بینی بسته شنیدم که نسبت به روش‌های دیگه کم‌تهاجمی‌تره. می‌خواستم بدونم آیا این روش برای همه مناسب هست یا فقط برای بعضی افراد توصیه می‌شه؟ و اینکه تفاوتش با عمل بینی باز در چیه؟

    1. سلام
      بله درسته عمل بینی بسته یک روش کم‌تهاجمی است و معمولا جای زخم یا وجود ندارد یا خیلی کم هست. رینوپلاستی بسته رو بیشتر برای کسانی که بینی شون زیاد نیاز به تغییر نداره پیشنهاد میکنیم؛ البته که شما نیاز نیست نگران انتخابش باید و معمولا پزشک مشخص میکن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *