لوگو کلینیک سامانه نوبت دهی پزشکان زیبایی

بهترین مدل عمل بینی استخوانی کدام است؟

آخرین بروزرسانی: 26 خرداد 1403
بهترین مدل عمل بینی استخوانی کدام است؟
فهرست عناوین

ساختار بینی، مانند سایر اجزای صورت از فردی به فرد دیگر متفاوت است. بنابراین اگر قصد انجام جراحی زیبایی بینی را دارید، قبل از هرچیز باید در مورد نوع بینی خود بدانید. بینی به دو دسته گوشتی و استخوانی، تقسیم‌بندی می‌شود. با توجه به تفاوت‌های این دو نوع بینی، در ساختار غضروف‌ها و استخوان‌ها، عمل بینی استخوانی با عمل بینی گوشتی متفاوت است.

قبل از عمل جراحی بینی استخوانی، شما باید به جراحان با تجربه و کاربلد مراجعه کنید. پزشکانی مانند دکتر حسینی و دکتر یزدانی، با آنالیز و ارزیابی دقیق بینی می‌توانند شما را در انتخاب مدل و فرم بینی، که انتظار دارید؛ راهنمایی کنند و بهترین مدل جراحی بینی استخوانی را برای شما رقم بزنند. اما بینی استخوانی چیست؟ بهترین مدل عمل بینی استخوانی چه می‌باشد؟ در این مقاله ما ضمن بررسی کامل عمل بینی استخوانی، در مورد انتخاب بهترین مدل برای این نوع بینی، با شما بحث خواهیم کرد. پس برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، به خواندن ادامه دهید.

عمل بینی استخوانی چیست؟  

جراحی بینی استخوانی، یک نوع جراحی زیبایی بینی است، که با هدف اصلاح مشکلات بینی استخوانی، مانند قوز، برجستگی‌ها و ناهمواری‌های روی تیغه بینی، عدم تقارن سوراخ‌های بینی و… انجام می‌شود. بسیاری از این مشکلات ممکن است ژنتیکی باشند یا در اثر صدمه، تصادف یا هر نوع ترومای دیگری ایجاد شده باشد. فرقی نمی‌کند، عامل ژنتیکی مقصر باشد یا عامل محیطی، با انجام جراحی بینی استخوانی، می‌توان تمام مشکلات و ناهنجاری‌های روی بینی را اصلاح کرد و بینی را به شکل دلخواه تغییر داد.

عمل بینی استخوانی چیست؟  

البته این تنها هدف عمل بینی استخوانی نیست. عمل جراحی بینی استخوانی، علاوه بر بهبود و تقویت زیبایی بینی و تناسب بهتر آن با صورت، می‌تواند به رفع مشکلات تنفسی مرتبط با ساختار ناقص بینی نیز، کمک کند؛ به عنوان مثال، افراد دارای بینی استخوانی که کجی یا انحراف بینی آنها، باعث شده تا مجاری هوایی بینی‌شان باریک شود، با انجام عمل بینی استخوانی می‌توانند از مشکلات تنفسی مرتبط با مجاری باریک بینی برای همیشه خلاص شوند.

بررسی مهمترین ویژگی‌های بینی استخوانی

قبل از اینکه بخواهیم، در مورد مدل عمل جراحی بینی استخوانی صحبت کنیم؛ بهتر است کمی با ساختار این نوع بینی آشنا شوید:

  • بینی استخوانی دارای غضروف‌های محکم و قوی است.
  • پوست بینی، یکی از چالش‌های پیش روی جراحی زیبایی بینی است. پوست بینی استخوانی نازک است و این، به دلیل وجود بافت چربی کمتر زیر پوست است، که احتمال بروز آکنه و آسیب‌های پوستی روی بینی را نیز کاهش می‌دهد. داشتن پوست سالم، بخشی از چالش‌های عمل بینی استخوانی را کاهش می‌دهد.
  • وجود برجستگی‌ها و ناهمواری‌ها روی تیغه بینی استخوانی، بیشتر مشهود است.
  • انحراف یا کجی دیواره بینی، به صورت جزئی یا گسترده در بینی‌های استخوانی مشاهده می‌شود.

عمل بینی استخوانی چگونه انجام می‌شود؟  

جراحی بینی استخوانی مانند سایر تکنیک‌های رینوپلاستی، به دو روش باز و بسته انجام خواهد شد:

  1. عمل بینی استخوانی به روش بسته؛ عمل بسته از طریق بی‌حسی موضعی یا بیهوشی ضعیف، خواهد بود؛ به همین دلیل افرادی که نگران بیهوشی هستند؛ می‌توانند این تکنیک را انتخاب کنند. در این روش، پزشک تنها می‌تواند تغییرات جزئی را در فرم و شکل بینی ایجاد کند؛ زیرا برش‌ها در داخل سوراخ‌های بینی ایجاد شده و پوست، کمی بالا برده می‌شود. جراحی بسته، باعث می‌شود، تا میدان دید پزشک کاهش پیدا کرده و اصلاح مشکلات عمده و اساسی بینی، به‌راحتی امکان‌پذیر نباشد. این تکنیک جراحی، برای افرادی که به دنبال اصلاحات جزئی بینی هستند؛ توصیه می‌شود.
  2. عمل بینی استخوانی به روش باز؛ عمل باز از طریق بیهوشی عمومی انجام می‌شود. در این روش، برشی در دیواره میانی بین سوراخ‌های بینی یا همان ناحیه کلوملا، ایجاد می‌شود، تا پوست بینی به صورت کامل بالا برده شود. بالا بردن پوسته بینی به این صورت باعث خواهد شد؛ جراح دید گسترده‌تری بر ساختار و آناتومی بینی داشته و بتواند، تغییرات بیشتری را اعمال نماید. از این طریق، برش، پیوند یا جابجایی غضروف‌ها راحت‌تر امکان‌پذیر است. یکی از مهمترین معایب این روش، احتمال ایجاد جای زخم اسکار است. البته اگر جراحی توسط پزشکان حاذق انجام شود؛ بروز چنین عوارضی نادر خواهد بود. (riossurgery.com) What Are the Most Common Types of Rhinoplasty?

بهترین مدل عمل بینی استخوانی

یکی از نگرانی‌ها و چالش‌های افراد، برای انجام جراحی بینی استخوانی، انتخاب فرم و مدل بینی است. قبل از هر چیز باید بگوییم؛ یک نسخه کامل برای همه افراد وجود ندارد. نه تنها عمل بینی استخوانی، بلکه عمل بینی گوشتی نیز، باید بر اساس تناسب بینی با چهره افراد انجام شود. شما هنگام انتخاب مدل جراحی بینی استخوانی، باید به فرم کلی صورت و تناسب بینی با سایر اجزای چهره، مانند چشم‌ها، گونه‌ها و لب‌ها نیز توجه داشته باشید. البته این کار نیاز به تخصص دارد.

پزشک متخصص، در همان جلسات اولیه مشاوره و معاینه، پس از بررسی و ارزیابی کامل بینی، از طریق تصویربرداری سه بعدی، به شما در مورد بهترین فرم بینی و بهترین مدل عمل جراحی بینی استخوانی، کمک خواهد کرد. جراحی بینی استخوانی، به دلیل استحکام استخوان‌ها و غضروف و همچنین پوست نازک بینی، با چالش‌های کمتری برای انتخاب مدل و فرم دلخواه بینی، همراه است. مدل عمل بینی استخوانی به سه صورت زیر، انجام می‌شود:

  • جراحی بینی استخوانی طبیعی؛ در این روش، برآمدگی‌ها و برجستگی‌های روی بینی، از بین رفته و عدم تقارن سوراخ‌های بینی اصلاح می‌شود، تا بینی به شکل طبیعی و استاندارد، کوچک شده و با سایر اجزای صورت، در هارمونی و هماهنگی درستی قرار بگیرد.
  • جراحی بینی استخوانی نیمه فانتزی؛ برای انجام جراحی بینی نیمه فانتزی، لازم به اجرای تغییرات بیشتری روی ساختار بینی است. برای این منظور، شیب کوچکی روی تیغه بینی ایجاد شده، به‌طوری که نوک بینی کمی به سمت بالا کشیده می‌شود.
  • جراحی بینی استخوان فانتزی یا عروسکی؛ در این تکنیک، تغییرات بسیار محسوس و قابل توجه هستند. شیب روی تیغه بینی بسیار بیشتر شده، طوری که زاویه بین نوک بینی و لب بالایی حدود ۱۰۵ تا 110 درجه تغییر داده می‌شوند.

جراحی بینی استخوانی طبیعی

در هر صورت برای انتخاب مدل، قبل از هر چیز به پزشک خود اعتماد کنید، تا پس از جراحی نتایج باعث ناراحتی و یاس شما نشود.

 مدت زمان انجام عمل بینی استخوانی چقدر است؟  

به‌طور دقیق نمی‌توان بازه زمانی مشخصی برای عمل جراحی بینی استخوانی مشخص نمود. این زمان بر اساس فرم و مدل بینی، میزان تغییرات و اصلاحات روی بینی و گستردگی جراحی، متفاوت است. معمولا عمل بینی استخوانی حدود ۱ تا ۲ ساعت زمان می‌برد؛ البته اگر جراحی بینی به روش بسته انجام شود، این میزان کاهش پیدا خواهد کرد. پس از انجام عمل، بیمار به اتاق ریکاوری می‌رود تا کاملا به هوش آمده و علائم حیاتی، مانند فشار خون و ضربان قلب به حالت طبیعی بازگردند.

جهت دریافت مشاوره رایگان و رزرو نوبت عمل زیبایی فرم زیر را کامل کنید

با سلام خدمت زیباجویان عزیز با توجه به شلوغی مطب پزشکان و عدم امکان نوبت‌دهی آنلاین لطفا اطلاعات بالا را کامل نمائید تا همکاران ما در کمتر از 24 ساعت جهت مشاور رایگان و رزرو نوبت با شما تماس بگیرند.

مراقبت‌های بعد از عمل بینی استخوانی

برای اینکه نتایج به بهترین شکل ممکن حاصل شوند؛ لازم است که دستورالعمل‌های مراقبتی تجویز شده توسط پزشک، به دقت دنبال شود؛ این دستورالعمل‌ها شامل موارد زیر هستند:

  1. مصرف داروهای تجویز شده؛ برای کنترل درد و پیشگیری از عفونت، باید داروهای تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید.
  2. پرهیز از انجام فعالیت‌های شدید؛ تا زمانی که پزشک دستور نداده، از بلند کردن وزنه، انجام تمرینات ورزشی، دویدن، دوچرخه سواری و شنا باید دوری کرد.
  3. عدم مصرف مواد غذایی سفت و ترد؛ تا زمانی که پانسمان دارید؛ بهتر است از خوردن غذاهای سفت و ترد، که باعث ایجاد فشار به فک بالایی و بینی می‌شوند؛ خودداری نمایید.
  4. استفاده از کمپرس یخ؛ بعد از عمل بینی استخوانی، بهتر است از کمپرس یخ استفاده کنید، تا تورم و کبودی اطراف بینی و چشم‌ها کاهش پیدا کند.
  5. بالا نگه داشتن سر هنگام خواب و نشستن؛ با قرار دادن بالش اضافی زیر سر، می‌توان از شدت یافتن تورم پیشگیری کرد. همچنین هنگام نشستن سعی کنید؛ یک بالش کوچک در محل اتصال گردن به تکیه‌گاه صندلی، قرار دهید. (www.medicalcenterturkey.com) ?What to Do Before Rhinoplasty Surgery

عدم مصرف مواد غذایی سفت و ترد

کلام پایانی در مورد مدل عمل بینی استخوانی

بینی استخوانی دارای غضروف‌ها و ساختار استخوانی محکم، با پوست نازک است. به همین دلیل در این نوع بینی، بهتر می‌توان انواع مدل بینی، مانند بینی طبیعی، نیمه فانتزی و فانتزی را اجرا نمود. جراحی بینی استخوانی به دو روش باز و بسته انجام می‌شود. مدت زمان انجام عمل جراحی بینی استخوانی متغیر است و به‌طور معمول، حدود ۱ تا ۲ ساعت به طول می‌انجامد.

برای انجام یک عمل عالی و موفقیت‌آمیز، و رسیدن به بهترین مدل عمل جراحی بینی استخوانی، ما به شما دکتر حسینی و دکتر یزدانی را پیشنهاد می‌کنیم. ایشان سال‌ها تجربه، در زمینه انجام جراحی بینی و انتخاب مدل جراحی بینی استخوانی دارند. علاوه‌بر این مهارت و تسلط ایشان بر انواع جراحی سر، صورت و گردن باعث شده، تا بیماران رضایت صددرصدی از نتایج جراحی خود داشته باشند. شما در سایت ایشان، می‌توانید نمونه جراحی‌های انجام شده را به شکل فیلم و عکس مشاهده کنید، تا با اطمینان و آگاهی بیشتری برای جراحی اقدام نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات آموزشی مرتبط با این دسته