جراحان بینی، برای اجرای تکنیکهای درست جراحی، بینی را به دو دسته «گوشتی» و «استخوانی» تقسیمبندی میکنند. افراد دارای بینی گوشتی، معمولاً دارای پهنا و حجم زیادی، به ویژه در قسمت پایینی بینی هستند، از طرفی وجود غضروفهای کوچک و ضعیف، موجب میشود تا نوک بینی گرد، افتاده یا پیازیشکل به نظر برسد.
پهنا و افتادگی نوک بینی، دو دلیل اصلی برای جراحی زیبایی بینی محسوب میشوند. مشکلات تنها به زیبایی بینی ختم نمیشوند؛ گاهی آسیب به غضروفها، عدم تقارن سوراخهای بینی و کج شدن دیواره بینی، باعث ایجاد مشکلات تنفسی نیز میشود، که این میتواند عملکرد روزانه فرد را دشوار نماید. پس، جراحی بینی گوشتی با دو هدف زیبایی و درمانی انجام میشود. زمانی نتایج زیبایی و درمانی عالی و موفقیتآمیز خواهند بود، که جراحی توسط پزشکان متخصص و کاربلد، همچون دکتر حسینی و دکتر یزدانی انجام شود.
عمل بینی گوشتی با لیزر یکی از تبلیغاتی است، که امروزه در سایتهای و رسانههای مجازی، زیاد به آن پرداخته میشود؛ اما آیا واقعاً از طریق لیزر، میتوان بینی گوشی را تغییر شکل داد و نواقص آن را ترمیم نمود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت، لیزر هیچگونه نقشی در اصلاح غضروفها و ساختار اسکلتی بینی ندارد.
از طریق لیزر فقط میتوان، برخی مشکلات پوستی مانند جای جوش و آکنه را درمان نمود. این کار میتواند نتایج جراحی را بهبود بخشد. در این مقاله، ما در مورد جراحی بینی گوشتی، بیشتر با شما صحبت خواهیم کرد و در مورد استفاده از لیزر برای عمل بینی گوشتی، اطلاعات مفید و کاربردی در اختیار شما قرار خواهیم داد. پس مطالب زیر را دنبال نمایید.
عمل بینی گوشتی چیست؟
بینی از سه بخش اصلی «غضروف»، «استخوان» و «پوست» تشکیل شده است. شکل و فرم هر کدام از این اعضا، نقش مهمی در انتخاب فرم و مدل عمل بینی دارد؛ به عنوان مثال، افرادی که دارای غضروفهای ضعیف و پوست ضخیم هستند؛ به راحتی نمیتوانند عمل بینی فانتزی یا جراحی بینی نیمه فانتزی را انتخاب کنند؛ زیرا احتمال افتادگی نوک بینی وجود خواهد داشت.
عمل بینی، با هدف اصلاح و ترمیم مشکلات ظاهری و عملکردی بینی، انجام میشود. اصلاح برجستگی و فرورفتگیهای روی تیغه بینی، ایجاد تقارن سوراخهای بینی، رفع پولیپ، آلرژی، سینوس، باز کردن مجاری هوایی و… همگی از مهمترین اهداف جراحی زیبایی بینی هستند.
عمل بینی گوشتی چگونه انجام میشود؟
عمل بینی گوشتی به دو روش باز و بسته به شرح زیر انجام میشود:
- عمل بینی گوشتی به روش باز؛ در جراحی به روش باز، نیاز به بیهوشی عمومی است. در این روش، پزشک برشی در پایه بینی حد فاصل بین سوراخهای بینی، یعنی همان ناحیه کلوملا، ایجاد میکند. پس از ایجاد برش، پوست بینی کاملاً بالا برده میشود تا پزشک بتواند، به تمام بخشهای بینی دسترسی داشته و تغییرات را اعمال نماید. این تغییرات میتوانند، به شکل برش و جابجایی غضروف، برش استخوانی و پیوند گرافت باشند.
- عمل بینی گوشتی به روش بسته؛ در تکنیک بسته، برشها در داخل سوراخهای بینی ایجاد میشوند؛ بنابراین جای زخم و اسکار کمتر نمایان خواهد شد. از طرفی، چون پزشک، میدان دید محدودتری دارد؛ نمیتوان تغییرات اساسی روی بینی ایجاد نمود. استفاده از این تکنیک با بی حسی موضعی انجام میشود؛ البته در برخی موارد پزشک ممکن است، از بیهوشی ضعیف نیز استفاده کند.
برای اینکه بدانید از بین گزینه های موجود کدام یک برای شما مناسب تر است، باید به یک جراح بینی باتجربه و مطمئن مراجعه کنید تا بعد از بررسی کامل شرایط شما، در مورد تکنیک جراحی تصمیم گیری درستی کند. اما اگر میخواهید قبل از مراجعه به پزشک اطلاعات بیشتری در مورد تفاوت جراحی بینی باز و بسته داشته باشید، میتوانید برروی متن لینک شده کلیک کرده و مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید.
پوست بینی چه تاثیری در عمل بینی گوشتی دارد؟
پوست بینی، یکی از مهمترین چالشهای جراحی بینی گوشتی محسوب میشود؛ زیرا همانطور که گفته شد؛ بینی گوشتی دارای پوست ضخیمی است و این میتواند همپوشانی پوست را روی نواحی جراحی شده بعد از عمل دشوار سازد. برای این منظور پزشک باید، برش پوستی انجام داده، یا لایههای زیرین پوست را جدا کند، تا جای زخم و اسکار کمتری پس از جراحی روی صورت بیمار باقی بماند.
به طور کلی جراحی بینی های گوشتی به مهارت و تخصص خاصی نیاز دارد؛ اگر نگران جای اسکار و افتادگی بینی خود بعد از جراحی هستید، باید بگوییم این نگرانی کاملا طبیعی است! اما شما میتوانید با مراجعه به بهترین جراح بینی گوشتی در تهران، عوارض ناشی از این جراحی را به حداقل برسانید و نتیجه رضایت بخشی از عمل بینی خود بگیرید.
عمل بینی گوشتی با لیزر یا بدون لیزر
وجود غدد چربی متعدد و همچنین سموم، مهمترین دلیل ضخامت پوست بینی گوشتی است. چربیهایی که از غدد یا سبوم ترشح میشوند؛ نقش بسیار مهمی در زیبایی و سلامت پوست دارند. ترشح بیشازحد این چربیها، خود میتواند با مشکلاتی همچون جوش یا آکنه همراه باشد. این میتواند یک چالش بزرگ، برای انجام عمل جراحی بینی گوشتی محسوب شود. به همین دلیل ممکن است، در ابتدا از بیمار خواسته شود تا مشکلات پوستی روی بینی را درمان نماید.
استفاده از لیزر، امکان اصلاح مشکلات پوستی روی بینی را فراهم میکند. تابش پرتوهای لیزر، لایه سطحی پوست را از بین برده و به تقویت کلاژنسازی و جوانسازی پوست کمک میکند. این کار در نهایت باعث خواهد شد، تا پوست بهتر تنفس کرده و لکهها و آکنههای روی پوست سطح بینی، از بین بروند. اما اینکه تصور کنید، با استفاده از لیزر میتوان غضروف یا استخوان را برش یا تغییر شکل داد؛ یک تصور اشتباه است.
درواقع بیشترین کاربرد لیزر در عمل بینی گوشتی، برای ایجاد ظرافت و برش های پوستی در برخی قسمت ها است؛ اما برای تغییر شکل غضروف و استخوان بینی، همچنان پزشک باید از روش های سنتی استفاده کند. بنابراین، اگر به دنبال یک نتیجه عالی در عمل بینی گوشتی طبیعی هستید، بهتر است یک جراح بینی با تجربه پیدا کنید که از تکنیکهای جراحی مناسب برای دستیابی به بهترین نتیجه استفاده کند. پس جراحی بینی گوشتی با لیزر، عملاً یک نوع تبلیغات تجاری برای ایجاد انگیزه و ترغیب بیماران، برای انجام رینوپلاستی است.
مزایای عمل بینی گوشتی
عمل جراحی بینی گوشتی برای بیماران و زیباجویان، مزایای زیر را به همراه دارد:
- با انجام این جراحی، بسیاری از مشکلات و نواقص ظاهری بینی، اصلاح و ترمیم خواهند شد. پس از جراحی، بینی صاف، باریک و کوچک شده و سوراخهای بینی تقارن پیدا میکنند.
- با انجام عمل جراحی بینی گوشتی، میتوان بسیاری از مشکلات عملکردی بینی، مانند پولیپ، شاخکهای اضافی بینی، انحراف تیغه بینی، آلرژی، تومور، باریکی مجاری تنفسی و… را نیز درمان کرد.
- از طرفی انجام این جراحی، باعث افزایش اعتمادبهنفس بیمار خواهد شد. برخی از افرادی که دارای بینی درشت و گوشتی هستند؛ ممکن است روابط اجتماعی ضعیف داشته باشند. با انجام این عمل میتوانید، بدون هیچگونه نگرانی از ظاهر خود، مکالمات شخصی و کاری خود را پیش ببرید.
با عمل بینی گوشتی، نه تنها زیبایی بینی بیشتر خواهد شد؛ بلکه سایر ویژگیهای زیبای چهره نیز نمایان میشود و فرم کلی صورت شما، بهبود خواهد یافت.
معایب عمل بینی گوشتی
هر روش جراحی، اگر به درستی انجام نشود یا نسبت به رعایت مراقبتهای اصولی بعد از آن، کمتوجهی شود؛ میتواند معایب و عوارضی به همراه داشته باشد. از جمله مهمترین معایب عمل جراحی بینی گوشتی، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ممکن است پس از جراحی، بینی بسیار کوچک و باریک شود. این امر میتواند، باعث ایجاد مشکلات تنفسی برای بیمار شود.
- اگر پیوند غضروفی به درستی انجام نشود؛ احتمال افتادگی نوک بینی وجود خواهد داشت.
- اگرچه احتمال تورم کبودی بعد از هر جراحی بینی وجود دارد؛ اما در صورت آسیب به رگها و عصبهای خونی یا آسیب به بافتهای بینی، احتمال کبودی و تورم بعد از جراحی، افزایش پیدا خواهد کرد.
- ممکن است به دلیل ضخامت پوست بینی و ایجاد برشها روی پوست، جای زخم اسکار در اطراف بینی مشاهده شود.
البته اگر به جراحان حاضر و مجرب مراجعه نمایید، جراحی با دقت و ظرافت بالا انجام شده و احتمال بروز چنین معایب و عوارضی، بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.
مراقبتهای پس از عمل بینی گوشتی
علاوه بر مهارت و دقت پزشک حین جراحی بینی گوشتی، رعایت مراقبتهای اصولی بعد از عمل، شما را از قرار گرفتن در معرض آسیبهای احتمالی مصون و ایمن نگه میدارد. این مراقبتها به شرح زیر هستند:
- استفاده از کمپرس سرد یا یخ؛
- بالا نگه داشتن سر هنگام نشستن و خوابیدن و عدم استعمال سیگار، دخانیات و نوشیدنیهای الکلی؛
- رعایت رژیم غذایی سالم پر از فیبر و سبزیجات بعد از جراحی؛
- عدم مصرف داروها و مکملهای غذایی حاوی ویتامین E؛
- عدم استفاده از عینک پس از جراحی؛
- باز نگه داشتن دهان، هنگام عطسه، سرفه و خمیازه؛
- پرهیز از جویدن آدامسی و سایر خوراکیهای ترد و سفت؛
- دوری از تمرینات ورزشی شدید، مانند دو، وزنهبرداری، ایروبیک و شنا؛
- مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک، برای کنترل درد و پیشگیری از عفونت؛
- تعویض به موقع پانسمان؛
- شستشوی بینی، مطابق دستورالعمل پزشک با استفاده از سرم سالین.
جهت دریافت مشاوره رایگان و رزرو نوبت عمل زیبایی فرم زیر را کامل کنید
با سلام خدمت زیباجویان عزیز با توجه به شلوغی مطب پزشکان و عدم امکان نوبتدهی آنلاین لطفا اطلاعات بالا را کامل نمائید تا همکاران ما در کمتر از 24 ساعت جهت مشاور رایگان و رزرو نوبت با شما تماس بگیرند.
بینی گوشتی، دارای ساختار استخوانی و غضروفی ضعیف با پوست ضخیم است.
به همین دلیل، جراحی بینی گوشتی، یک عمل بزرگ و چالشبرانگیز است. برای رسیدن به فرم دلخواه، ممکن است نیاز به برش یا پیوند غضروفی باشد. از طرفی پوست ضخیم بینی نیز، باید اصلاح شود تا به خوبی روی ساختار جراحی شده، قرار گرفته و به برش و بخیه کمتری نیاز داشته باشد. جراحی بینی باز، بهترین گزینه برای افرادی است که قصد دارند؛ با انجام عمل، بینی گوشتی خود را باریک و کوچک کنند؛ زیرا استفاده از این تکنیک، میدان دید گستردهتری از آناتومی بینی، در اختیار پزشک خواهد گذاشت.
بهبود شکل ظاهری بینی، اصلاح مشکلات تنفسی و افزایش اعتمادبهنفس، از مهمترین مزایای عمل جراحی بینی گوشتی است. در صورت عدم مراقبتهای اصولی بعد از عمل بینی گوشتی یا کمتجربگی پزشک، احتمال افزایش خطر و معایبی همچون افتادگی نوک بینی، انسداد مجاری تنفسی و کوچک شدن بیشازاندازه بینی، وجود خواهد داشت. به همین دلیل توصیه میشود؛ برای انجام یک جراحی ایمن و بدون نقص، به پزشکان حاذق و با تجربه همچون دکتر حسینی و دکتری یزدانی مراجعه نمایید.
انجام جراحیهای متعدد و موفقیتآمیز، بینی و صورت توسط این پزشکان باعث شده تا نامشان در لیست بهترینهای جراحی زیبایی و پلاستیک قرار بگیرد. شما با مشاهده نمونه عکسها و فیلمهای بارگذاری شده در سایت ایشان، میتوانید با اطمینان قدم در مسیر زیبایی خود بگذارید.