از 0 تا 100 عمل بینی کج

هر شخصی با ویژگی‌های ظاهری منحصر به فرد خود، متولد می‌شود؛ شکل لب‌ها، بینی، گونه‌ها، رنگ چشم‌ها و… هر فردی متمایز است. در این بین ممکن است، برخی ساختارهای صورت دچار عیب یا نقص‌هایی باشند، که زیبایی کلی چهره را تحت‌تاثیر قرار دهند. نقص‌ها و ناهنجاری‌های روی بینی، به‌عنوان عضو مرکزی صورت، می‌تواند اعتمادبه‌نفس شما را بسیار تحت‌تاثیر قرار دهد. یکی از مهمترین نقص‌ها و ناهنجاری‌های بینی، کجی بینی یا خارج شدن آن، از خط صاف و عمودی مرکز صورت است. درست مانند اینکه بینی به یک سمت، کج یا منحرف شده باشد. خبر خوب این است که با عمل بینی کج، می‌توان این مشکل را حل کرد.

گاهی انحراف فقط در نوک بینی است؛ با این وجود، این می‌تواند باعث شود، ظاهر کلی بینی دچار انحراف شود. بینی ممکن است به صورت ژنتیکی، از همان بدو تولد، دچار انحراف و کجی باشد. گاهی نیز در طول زندگی، به دلیل آسیب، تصادف، صدمات ورزشی و… شکل بینی از حالت طبیعی و استاندارد خود، خارج می‌شود. این موضوع، علاوه بر شکل ظاهری بینی، می‌تواند عملکرد تنفسی آن را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

بینی کج، یکی از مهمترین دلایلی است، که افراد را برای انجام جراحی بینی، ترغیب می‌کند. در واقع، عمل بینی کج موجب می‌شود تا شکل ظاهری بینی، اصلاح شده و مشکلات مجاری تنفسی آن نیز، درمان شود. البته اهداف زیبایی و درمانی عمل بینی کج، زمانی محقق می‌شود که جراحی، زیرنظر پزشکان ماهر و مجربی، همچون دکتر حسینی و دکتر نسرین یزدانی انجام شود. در این صورت، بیمار می‌تواند، یک عمل موفقیت‌آمیز و بدون نقص را تجربه کند. اما جراحی بینی کج چگونه انجام می‌شود؟ آیا درمان بینی کج، بدون جراحی نیز امکان‌پذیر است؟ هزینه عمل بینی کج چقدر است؟

اگر این سوال ذهن‌تان را درگیر کرده و شما هم، از مشکلات مرتبط با کجی بینی رنج می‌برید؛ نگران نباشید. ما در این مقاله، ضمن پاسخگویی به تمام دغدغه‌ها و نگرانی‌های شما، در مورد عمل بینی کج، به‌طور گسترده، روش اصلاح و ترمیم بینی کج را مورد بحث و بررسی قرار داده‌ایم. با ادامه مقاله زیر همراه باشید، تا به نکات مفید و کلیدی در این زمینه دست پیدا کنید.

علت ایجاد کجی بینی چیست؟ بررسی مهمترین دلایل کجی بینی

قبل از اینکه بخواهیم در مورد عمل بینی کج صحبت کنیم، بهتر است در مورد دلایل ایجاد کجی و انحراف در بینی، بیشتر بدانید. این کمک می‌کند تا بهتر بتوانید، روند درمان را درک کنید. در زیر، به مهم‌ترین دلایل انحراف و کج شدن بینی، اشاره شده است:

  1. نقص‌ها و ناهنجاری‌های ژنتیکی؛ گاهی فرم استخوان‌ها، غضروف‌ها و بافت‌های بینی، از همان بدو تولد دچار انحراف یا پیچش خاصی هستند، که باعث می‌شود بینی کج نشان داده شود.
  2. صدمات و آسیب‌ها؛ برخورد ناگهانی، تصادف و صدمات ورزشی، همگی می‌توانند باعث شکستگی تیغه بینی شده و آن را، از مرکز به سمت چپ یا راست منحرف کنند.
  3. انجام جراحی بینی؛ انجام جراحی، نزد پزشکان کم‌تجربه و عدم رعایت مراقبت‌های بعد از عمل، باعث می‌شود پیوند غضروفی و استخوانی، به درستی انجام نشده و استخوان‌ها، غضروف‌ها و سایر بافت‌ها، به درستی در جای خود قرار نگیرند. این به مرور، باعث خواهد شد که بینی، کج به نظر برسد.عمل کجی بینی - انحراف تیغه بینی یا انحراف سپتوم
  4. تومور؛ سرطان و تومورهای مختلف، باعث آسیب به ساختار بینی شده، شکل غضروف‌ها و بافت‌های مختلف بینی را، تحت تاثیر قرار می‌دهند. گاهی از بین رفتن یک بافت می‌تواند، باعث ناهنجاری ظاهری و انحراف بینی شود.
  5. انحراف تیغه بینی یا انحراف سپتوم؛ گاهی کج شدن بینی، به دلیل انحراف سپتوم است. سپتوم، دیواره داخلی بینی است که مجرای بیرونی را، به دو قسمت تقسیم می‌کند. اگر به هر دلیلی، این دیواره به سمت چپ یا راست متمایل شود، باعث می‌شود تا بینی کج نشان داده شود. این همچنین می‌تواند، مجاری تنفسی را مسدود کرده و فرد، آسان‌تر در معرض عفونت سینوزیت و گرفتگی بینی، قرار خواهد گرفت. از دیگر مشکلات انحراف بینی خروپف، مشکل در خواب، کاهش حس بویایی و سردرد است.

بررسی انواع درمانهای بینی کج

قبل از هر نوع درمانی، باید با پزشک متخصص صحبت کنید تا کجی و انحراف بینی شما، به درستی تشخیص داده شود. با مشاوره آنلاین کلینیک جراحی بینی تهران، تماس حاصل نمایید تا بتوانید با پزشکان مجرب این مرکز، در ارتباط باشید. وقتی می‌خواهید در مورد درمان بینی کج جستجو کنید؛ به‌طور حتم، اولین گزینه که در سایت‌ها و فضای مجازی، به آن برخورد خواهید کرد؛ لیست بلندی از انواع تمرینات و ماساژ صورت است. طراحان این نوع تمرینات، ادعا می‌کنند که می‌توان با ماساژ، شکل و فرم بینی را اصلاح نمود؛ اما آیا این تمرینات ارزان و آسان، چاره اصلی کار هستند؟

هیچ مدرک علمی، مبنی بر اینکه این تمرینات، می‌توانند ساختارهای بینی را تغییر دهند، وجود ندارد. در واقع درمان کجی بینی در خانه، امکان پذیر نیست. آناتومی بینی از استخوان، غضروف و بافت‌های مختلف تشکیل شده، که تغییر شکل آنها به هیچ وجه، از طریق تمرینات ورزشی امکان‌پذیر نیست. با این وجود، برخی درمان‌های غیرجراحی، مانند استفاده از پرکننده‌ها می‌تواند، ناهمواری‌های جزئی روی بینی را، اصلاح کند تا خطای دید ایجاد شود و بینی، کمی صاف‌تر به نظر برسد، البته رفع کجی بینی از طریق درمان‌های غیرجراحی، موقت بوده و نیاز به ترمیم و اصلاح هرچند ماه یکبار دارد. عمل بینی کج، بهترین گزینه برای اصلاح دائمی انحراف و کجی بینی است.

عمل بینی کج چیست؟

جراحی کجی بینی، مانند سایر عمل‌های بینی به دو صورت انجام می‌شود:

  • جراحی زیبایی بینی؛ این جراحی که با نام رینوپلاستی زیبایی نیز شناخته می‌شود؛ فقط بر اصلاح مشکلات ظاهری بینی تمرکز دارد. رفع برآمدگی‌ها و برجستگی‌ها، اصلاح و ایجاد تقارن سوراخ‌های بینی، صاف کردن تیغه بینی و باریک یا کوچک کردن بینی، از مهمترین اهداف رینوپلاستی زیبایی است.
  • جراحی بینی عملکردی؛ در این جراحی، هدف، اصلاح مشکلات تنفسی است. رفع انسداد مجاری تنفسی، اصلاح شاخک‌های بینی، درمان پولیپ، تومور و… از مهمترین اهداف جراحی بینی عملکردی است.

جراحی بینی عملکردی

گاهی لازم است تا جراحی زیبایی و عملکردی، با هم ادغام شوند تا بهترین نتایج برای فرد حاصل شود. بنابراین، شما همزمان با رفع مشکلات مربوط به بینی، سپتوم کج، پل بینی آسیب دیده، هماتوم سپتوم و خمیدگی یا انحراف نوک بینی، می‌توانید فرم بینی را به شکل دلخواه اصلاح کنید. عمل بینی فانتزی، عمل نیمه فانتزی و عمل طبیعی، همزمان با جراحی عملکردی بینی قابل اجرا هستند.

عمل سپتوپلاستی

عمل کجی بینی، گاهی با عمل سپتوپلاستی اشتباه گرفته می‌شود. سپتوپلاستی عمل انحراف تیغه بینی است، که از همان بدو تولد و به صورت ژنتیکی وجود دارد. در عمل سپتوپلاستی، هدف، فقط رفع مشکلات مرتبط با انحراف تیغه بینی است و هیچگونه تغییری، در فرم بینی ایجاد نمی‌شود. این در واقع، نوعی جراحی بینی عملکردی محسوب می‌شود که در آن، تیغه بینی به حالت طبیعی برگردانده و ترمیم می‌شود؛ بدون آنکه فرم یا اندازه بینی تغییر داده شود.

همانطور که گفته شد؛ همیشه کجی بینی، به معنی انحراف تیغه بینی نیست. گاهی کجی به دلیل جابجایی غضروف‌ها، در ‌قسمتهای مختلف، به ویژه نوک بینی است؛ بنابراین، عمل کجی بینی می‌تواند، یک عمل زیبایی محسوب شود و در برخی موارد، نیاز به اصلاح تیغه بینی است.

نحوه عمل بینی کج چگونه است؟ عمل جراحی بینی کج چگونه انجام میشود؟

پس از اینکه، دلیل کجی بینی تشخیص داده شد؛ درمان آغاز می‌شود. عمل کجی بینی، به دو صورت باز و بسته انجام می‌شود. در زیر، هر کدام از این روش‌های جراحی را، مورد بحث و بررسی قرار می‌دهیم.

عمل بینی کج به روش باز

در عمل جراحی بینی کج به روش باز، ابتدا برشی در ناحیه کلوملا (تیغه پایینی بینی، که سوراخ‌های بینی را از یکدیگر جدا می‌کند) ایجاد می‌شود؛ پس از آن پوست به آرامی، بالا برده شده تا پزشک بتواند، آناتومی بینی را به صورت کامل و گسترده مشاهده کند.

جراحی به روش باز، به پزشک این امکان را می‌دهد، تا به خوبی بتواند عدم تقارن در دو طرف بینی، ناهنجاری‌های ساختاری در تیغه بینی، تغییر شکل غضروف و سایر نقایص بینی را، به خوبی مشاهده کند تا بتواند، اقدامات تکنیکی و دقیق‌تری را حین جراحی، پیاده سازی نماید. گاهی لازم است که برای اصلاح ساختار، از گراف یا پیوند غضروفی استفاده شود. در نهایت، پس از اصلاح و ترمیم، پوست روی ساختار جراحی شده، قرار گرفته و بخیه زده می‌شود.

عمل بینی کج به روش بسته

اگر کجی بینی، به دلیل انحراف غضروف‌های انتهایی و نوک بینی باشد یا کجی بینی، بسیار جزئی باشد؛ جراحی بینی به روش بسته انجام خواهد شد. در این روش، پزشک برش جزئی در حفره‌های داخلی بینی، ایجاد خواهد کرد تا با استفاده از ابزار مخصوص، پوست بینی را بالا برده و تغییرات را، جهت رفع کجی بینی اعمال نماید. استفاده از این تکنیک، میدان دید محدودتری برای پزشک ایجاد خواهد نمود، به همین دلیل، تنها برای تغییرات جزئی بینی پیشنهاد می‌شود.

عمل بینی استخوانی کج چگونه است؟

بینی استخوانی، نوعی از بینی است که دارای قوز یا برآمدگی‌های سفت و سخت، روی تیغه بینی است. در این مدل بینی، غضروف ها استحکام بیشتری دارند و ساختار اسکلتی بینی، بیشتر استخوانی است. در بیشتر موارد، پوست بینی استخوانی نازک می‌باشد.

برجستگی‌های روی تیغه بینی استخوانی ممکن است، مادرزادی بوده یا در اثر تصادف یا هر نوع صدمه‌ای در کودکی، بینی به شکل ناقص رشد کرده باشد. در هر صورت، از طریق عمل جراحی می‌توان، مشکلات ساختاری و عملکردی بینی کج را درمان نمود. برای این منظور، ابتدا پزشک، دیواره بین مجاری بینی یا همان تیغه بینی را، صاف می‌کند تا علاوه‌بر رفع ناهمواری‌ها و برجستگی‌های روی تیغه، انسداد راه‌های هوایی بینی نیز اصلاح شود. برای این منظور، ممکن است غضروف‌ها جابجا شده، حتی استخوان بینی شکسته شود و در نهایت، پیوند غضروفی یا استخوانی انجام شود.

عمل بینی گوشتی کج چگونه است؟

بینی گوشتی، نوع دیگری از بینی است که در آن حجم بینیف بیشتر از اندازه نرمال است؛ نوک بینی به شکل پیازی بوده یا به یک سمت منحرف شده، سوراخ‌های بینی باز هستند، پوست بینی به دلیل وجود غدد چربی و بافت‌های ضخیم، ضخامت بیشتری دارد و بینی از غضروف‌های ریز متعدد تشکیل شده است.

به دلیل ساختار استخوانی ضعیف در بینی‌های گوشتی، ممکن است کجی بینی، به اندازه بینی استخوانی نمایان نشود؛ اما جابجایی غضروف‌های روی تیغه بینی، به دلیل انجام جراحی یا صدمات، به ویژه در قسمت نوک بینی، می‌تواند ظاهر کلی بینی را کج نشان دهد. عمل کجی بینی گوشتی، یک راه اساسی برای اصلاح این مشکلات می‌باشد. از آنجا که بینی‌های گوشتی، دارای غضروف‌های ریز و ضعیف هستند؛ به‌طور حتم، انحراف و ترمیم هرگونه ناهنجاری‌های شدید بینی گوشتی، نیاز به پیوند غضروفی دارد؛ به ویژه اگر لازم باشد، فرورفتگی‌ها و برجستگی‌های روی تیغه بینی را اصلاح نمود.

اگر می‌خواهید، با نتایج عمل بینی کج استخوانی یا گوشتی، بیشتر آشنا شوید؛ می‌توانید به سایت دکتر حسینی و دکتر یزدانی، مراجعه کنید و نمونه عمل بینی کج استخوانی و گوشتی را، در سایت ایشان مشاهده نمایید.

درمان بینی کج بدون جراحی امکان پذیر است؟

ممکن است، تبلیغات زیادی در مورد اصلاح بینی کج، بدون انجام عمل کجی بینی دیده باشید. «عمل بینی کج با لیزر» یکی از همین تبلیغات است. در همین ابتدا باید به شما بگوییم؛ چنین چیزی وجود ندارد. لیزر نمی‌تواند، هیچگونه اصلاحی در شکل و فرم بینی ایجاد کند. استفاده از لیزر، فقط برای اصلاح مشکلات جزئی پوستی روی بینی است و کاربردی، در جراحی زیبایی بینی یا عملکردی ندارد.

درمان دیگری که به صورت موقت، می‌تواند ناهمواری‌ها و برجستگی‌های روی بینی را اصلاح کند؛ به گونه‌ای که بینی کمی صاف به نظر برسد؛ استفاده از ژل و فیلر می‌باشد. معروف‌ترین پُرکننده‌ها، «اسید هیالورونیک» و «ژل هیدروکسی لاپاتیت کلسیم» است، که باعث می‌شوند، فرورفتگی‌های روی بینی، اصلاح شده و کجی بینی کمتر نمایان شود. البته این روش درمانی، هر چند وقت یکبار، نیاز به ترمیم دارد. استفاده مداوم از فیلرها، خطر آسیب پوستی و عفونت را افزایش می‌دهد.

گاهی نیز، به جای استفاده از ژل و فیلر، از سیلیکون استفاده می‌شود که این نیز می‌تواند، نوعی التهاب به نام «گرانولوم» را ایجاد کند. بنابراین، بهتر است قبل از استفاده از هر نوع تکنیکی، با پزشک خود صحبت کنید، تا در مورد اثربخشی، عوارض و مزایای آن بیشتر اطلاع پیدا کنید. شما، از طریق نوبت‌دهی آنلاین کلینیک جراحی بینی تهران نیز می‌توانید، در مورد انواع روش‌های جراحی زیبایی و عملکردی بینی، با پزشکان متخصص و مجرب این مجموعه مشورت نمایید.

بررسی مزایای جراحی کجی بینی

همانطور که گفته شد، می‌توان از طریق عمل بینی کج، مشکلات عملکردی و زیبایی بینی را به خوبی، اصلاح و درمان نمود. از دیگر مزایای عمل کجی بینی می‌توان، به موارد زیر اشاره کرد:

بررسی مزایای جراحی کجی بینی

  1. بهبود شکل ظاهری بینی و صورت؛ بینی، شکل صاف و متقارنی پیدا خواهد کرد. علاوه بر این شما می‌توانید، همزمان با انجام این جراحی، برای بهبود فرم کلی صورت خود، جراحی‌های زیبایی مانند سانترال لب، پروتز گونه، جراحی فک و… را انجام دهید.
  2. کمک به رفع مشکلات سینوسی؛ کجی  یا انحراف بینی ممکن است؛ باعث شود تا عبور جریان هوا به داخل بینی، دچار چالش شود. در واقع، وقتی به دلیل کجی تیغه بینی، یک طرف باریک‌تر شود؛ در این صورت ممکن است؛ دهانه سینوس‌ها مسدود شده و پر از مایع شود. این امر، شرایط را برای جذب باکتری‌ها و عفونی شدن سینوس‌ها، فراهم می‌کند. با انجام عمل کجی بینی می‌توان، به رفع مشکلات سینوسی کمک کرد.
  3. افزایش توانایی تنفس؛ که به دلیل نقص مادرزادی یا در اثر تروما ایجاد شده‌اند؛ می‌توانند مشکلات تنفسی متعددی را برای شما ایجاد کنند. از طریق عمل بینی کج می‌توانید، به رفع این ناهنجاری و بهبود تنفس خود کمک کنید.
  4. رفع خروپف؛ کجی تیغه بینی می‌تواند، باعث خروپف شود. در واقع خروپف یکی از مشکلات شایع ساختاری بینی است. در بیشتر موارد، انحراف سپتوم عامل اصلی بروز این مشکل است. از طریق عمل جراحی بینی کج، می‌توان به بهبود و اصلاح این شرایط کمک نمود.
  5. افزایش اعتماد به نفس؛ عمل بینی کج باعث می‌شود تا شما، اعتمادبه‌نفس لازم را در موقعیت‌های مختلف کاری و شخصی، به دست آورید و هنگام مکالمه و صحبت با دیگران، احساس نگرانی و شرم نداشته باشید.

مراقبت‌های بعد از جراحی کجی بینی

اگرچه عمل جراحی بینی‌های کج، نیاز به تخصص و مهارت بالای پزشک دارد تا نتایج، بدون عوارض جانبی به بهترین شکل رقم بخورند؛ اما آنچه که می‌تواند به شما، برای دستیابی به نتایج عالی کمک کند؛ رعایت مراقبت‌های بعد از عمل بینی کج است. این مراقبت‌ها به شرح زیر می‌باشند:

  • از صحبت کردن و تکان دادن زیاد دهان بپرهیزید؛ بلند صحبت کردن، خندیدن و جویدن آدامس، همگی می‌توانند باعث شوند تا به نواحی تازه جراحی شده بینی، فشار وارد شود و غضروفهای تازه جراحی شده، تحت تاثیر قرار گرفته و کمی جابجا شوند.
  • از بلند کردن اجسام سنگین و تمرینات ورزشی شدید خودداری کنید؛ انجام تمرینات ورزشی شدید، مانند شنا، وزنه‌برداری و همچنین بلند کردن وسایل سنگین، همگی می‌توانند باعث آسیب به ساختار استخوانی و غضروفی بینی شوند.
  • از دمیدن یا مالیدن بینی خودداری کنید؛ حداقل به مدت دو ماه بعد از جراحی بینی کج، هنگام عطسه، سرفه یا خمیازه، دهان خود را باز نگه دارید. همچنین از ماساژ یا هرگونه فشار به بینی خودداری کنید.
  • سر خود را بالا و صاف نگه دارید؛ برای این منظور هنگام خواب می‌توانید؛ از دو بالش کوچک استفاده کنید یا هنگام نشستن روی صندلی، یک بالشت کوچک در محل اتصال گردن به صندلی، قرار دهید.
  • شستشو و تعویض پانسمان بینی را به موقع انجام دهید؛ این کار، کمک می‌کند تا راه‌های تنفسی بینی باز شود و ترمیم و بهبود زخم، سریع‌تر انجام شود.
  • هنگام مسواک زدن مراقب باشید؛ با شدت و سریع، مسواک را روی دندان‌های خود نکشید؛ زیرا این کار می‌تواند، باعث خونریزی از نواحی تازه بخیه شده، شود.
  • از عینک استفاده نکنید؛ حداقل به مدت ۶ هفته، مجاز به استفاده از عینک نیستید. در طی این مدت می‌توانید، از لنزهای تماسی یا عینک‌های سبک استفاده کنید و آنها را با چسب، روی پیشانی خود ثابت نگه دارید.
  • از قرار گرفتن در محیط‌های پراسترس و آسیب‌زا دوری کنید؛ برای اینکه غضروف‌ها، بافت‌ها و استخوان‌های بینی، بعد از عمل بینی کج و شکسته، در معرض صدمه و آسیب قرار نگیرند؛ سعی کنید از محیط‌های آسیب‌زا و پرخطر، دوری نمایید.

هزینه عمل جراحی بینی کج چقدر است؟

 هزینه عمل بینی کج، یکی از چالش‌های پیش روی افراد، برای انجام این جراحی است. تعیین یک نرخ دقیق برای عمل بینی‌های کج، به راحتی امکان‌پذیر نیست؛ زیرا این کار به عوامل و فاکتورهای متعددی بستگی دارد:

  1. مهارت و تخصص جراح؛ دستمزد پزشک، مهمترین بخش اصلی هزینه‌های جراحی است. پزشکانی که از دانش، تجربه و مهارت بالا برخوردار هستند؛ دستمزد بیشتری دارند. این به دلیل تسلط بالای ایشان و اجرای تکنیک‌های ظریف و پیچیده، هنگام جراحی است.
  2. نوع تکنیک جراحی؛ اگر همزمان با عمل کجی بینی، بخواهید فرم بینی خود را به شکل طبیعی، فانتزی یا نیمه فانتزی تغییر دهید، باید هزینه بیشتری بپردازید.
  3. مکان و محدوده جغرافیایی ؛ قیمت عمل بینی کج، در شهرهای بزرگ مانند تهران، به دلیل دسترسی به مراکز تخصصی پیشرفته گرانتر است.
  4. انجام چند عمل زیبایی به صورت همزمان؛ اگر علاوه بر عمل بینی خیلی کج خود، نیاز به جراحی‌های زیبایی دیگری، مانند بلفاروپلاستی، ژینوپلاستی و… داشته باشید؛ باید هزینه آنها را نیز در لیست خود قرار دهید.
  5. میزان تغییرات در بینی؛ همانطور که گفته شد، گاهی برای اصلاح تیغه بینی در عمل بینی کج، لازم است که پیوند غضروفی یا استخوانی انجام شود. انجام پیوند، چه به صورت طبیعی و چه از طریق سیلیکون، فرایند جراحی را پیچیده‌تر خواهد کرد و این روی هزینه‌ها تاثیرگذار است.

آنچه که بیشتر از قیمت عمل بینی کج، باید به آن اهمیت داد؛ انجام یک جراحی عالی و بدون نقص، زیر نظر پزشکان با تجربه و متخصص است. این می‌تواند باعث شود، شما نیازی به انجام جراحی ترمیمی یا اصلاحی در آینده نداشته باشید و در نهایت، در هزینه‌های کلی شما صرفه‌جویی خواهد شد. مشاوره و معاینه پزشکان باتجربه می‌تواند کمک‌کننده شما باشد. با دریافت نوبت آنلاین کلینیک جراحی بینی تهران، می‌توانید در مورد هزینه عمل کجی بینی، اطلاعات بیشتری به دست آورید.

انحراف و کجی بینی بسیار شایع است.

این مشکل، می‌تواند یک مشکل مادرزادی باشد یا در اثر یک آسیب قدیمی یا قرار گرفتن در معرض هر نوع صدمه‌ای، ایجاد شود. تقریباً اکثر افراد، نوعی کجی بینی را دارند. با این وجود، کجی بینی در برخی افراد مشهودتر است. انحراف سپتوم نیز، نوعی کجی بینی است که علاوه بر ظاهر، باعث ایجاد مشکلات تنفسی می‌شود. در هر صورت، برای درمان این ناهنجاری بینی، باید به پزشک مراجعه نمود تا علت انحراف تشخیص داده شده و جراحی زیبایی و عملکردی بینی، برای شما در نظر گرفته شود. عمل بینی کج، به دو طریق باز و بسته انجام می‌شود.

انجام عمل جراحی بینی کج، به رفع نواقص بینی، بهبود مشکلات تنفسی، رفع خروپف، رفع مشکلات سینوسی و همچنین بهبود زیبایی و ظاهر شما، کمک خواهد کرد. ورزش، ماساژ و استفاده از لیزر، هیچ‌گونه تاثیری در اصلاح کجی بینی، نخواهند داشت. استفاده از پرکننده‌ها و فیلرها، می‌توانند کجی جزئی بینی را اصلاح کنند. این نوع درمان‌ها موقت بوده و هرچند وقت، نیاز به ترمیم دارند. استفاده مرتب از ژل‌ها، می‌تواند باعث آسیب پوستی و عفونت شود.

اگر می‌خواهید بینی کج شما به‌خوبی اصلاح شود؛ باید عمل کجی بینی را زیرنظر پزشکان حاذق و باتجربه، مانند دکتر حسینی و دکتر یزدانی انجام دهید. سال‌ها تجربه، مهارت و دانش باعث شده تا ایشان بتوانند، عمل‌های متعدد موفقیت‌آمیز داشته باشند و رضایت بیماران را جلب کنند. برای اطمینان از صحت این ادعا، می‌توانید نمونه جراحی‌های انجام شده، توسط این پزشکان را در سایت ایشان، به صورت عکس و فیلم مشاهده نمایید.

منابع

https://www.healthline.com/health/crooked-nose#cause

https://www.healthline.com/health/crooked-nose#exercises

athenaplasticsurgery

عکس دکتر یزدانی جراح بینی

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد بیمارستان فوق تخصصی گوش حلق و بینی کشور

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *